Peta M Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Breitling malotraktůrek? Když podzimní vitamín Bé, tak kurňa aspoň s pořádným kolotočem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Traktůrek je starý dobrý Kovap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeshrncir Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 V 19. 11. 2022 v 10:22, Ondazz napsal: @BlindWatchmaker ja to moc nemerim, takze nevim nejak exaktne, spis bych ale rekl, ze se mi to vic odchyluje pri pohybu pres den, nez v klidu v noci. ja jsem to prestal merit, ta nepresnost je tak velka po par dnech, ze bych mel strach ze nestihnu vlak do prace a z prace. ja nosim dennodenne cockpit elektrickej, ktere je presnej na 6sec rocne a je na neho dobre videt a mechanicky na vikendy, kdy 5 minut nerozhoduje peknej nalez @snake AHoj, zajímavý...já tu přesnost taky moc neřeším...ale když to proměřím, tak je to cca 1 SEC / den...ale na začátku to bylo cca 5sec...toto je po roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 V 24. 11. 2022 v 12:49, mlsoun1 napsal: @SphinxxMáš pravdu,Davide.Vždy menší a lehčí a to hlavně že jsem to na tom zápěstí nedal.Ale už mám po x-té operaci a vše ok.Další věcí je,že na ty malé béčka nevidím,ač staré řady mají něco do sebe. Jsou to tedy pořádné kladiva,ale jsou super.Jinak díky Ať Ti dělají dlouho radost, zasloužíš si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1kubik Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 @SphinxxDiky Davide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Zase jeden krizek na vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 To se takhle v neděli chystám na cestu, mám pár minut, tak brouzdám po fóru a objevím inzerát na výměnu. Už před časem mě inzerát na tentýž kousek v prodejním sekci krapet vykolejil z rovnováhy, ale peněz na rozhazování nebylo, tak smůla. Tohle byla ale výměna, takže šance i bez peněz!! Čas v tu chvíli rozmýšlet co pustím, natož vyjednávat, jestli kolega souhlasí nebo ne, jsem neměl. Zapnutí sledování inzerátu byl v tu chvíli jen akt zoufalství. Naštěstí se stalo v co jsem tajně doufal a ledy v mé teď většinou stojaté hodinkovnici se řádně hnuly Tak kdo poznáváte svoje bejvalky? Jardovi ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 @Radik když jsem viděl recenze a uzavřený vlákna, čekal jsem, když s plasťákama vytasíš. Gratulace! Jakej kousek tě to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 před 20 minutami, ragu napsal: @Radik když jsem viděl recenze a uzavřený vlákna, čekal jsem, když s plasťákama vytasíš. Gratulace! Jakej kousek tě to stalo? Díky Aquáče a Déčka (ale ty s příslibem zpětnýho odkupu). Ještě musím vymyslet, jak to obhájím, když jsem nedávno kolegovi v práci říkal, ať neblbne a nekupuje si baterky (dal na mě). No a já teď vylezu s tímhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Jednoduchy,kolegovi rekni,ze jsi je dostal darem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 (upraveno) před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Jednoduchy,kolegovi rekni,ze jsi je dostal darem Pochybuju, že by mně na to skočil Ale tak si to shrňme: plasťáky, na nepoddajný gumě, která mě tlačí, jsou mi velký a navíc baterkáče. Jedním slovem super hodinky Upraveno 27. listopadu 2022 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Ale jsou pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Toz jsem spokojen,sedi mi na jednicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Však i ty moje jsou super. Už dlouho mě některý hodinky tolik nechytly za kulky jako právě tyhle Už jsem i zapomněl, jakej umí Breitling antireflex, tak jedna ukázka. A přitom to jsou za ty roky moje třetí Béčka navíc nepostrádající výrazný barevný prvek, na což jsem vysazenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 @RadikMel jsem na ne taky zalusk.Jenze jsem dostal jinou nabidku a vyuzil ji,ac zbytecneToz zase se objevilo kladivo a je vymalovano Jinak mohu rict,ze to byl dobry tah Breitlingu.Ryze sportovni a lehke hodinky a jejich dalsi plus je ten,ze si na ne jeden nemusi davat extra pozor,proste zadne skrabance na pouzdre.Antireflex obrovske plus a jeden z nej na hodinkachAle nejvic me tesi to klasicke okridlene B Tak si jich poradne uzivej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 @mlsoun1 jojo, díky, spokojenost veliká, obávám se, že prosinec je na ruce obsazeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se