mlsoun1 Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 A-17380 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 V 21. 8. 2023 v 13:41, Zlý Jabko napsal: Jedna pracovní A133882A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 Ahhh hurikany, silham po nich (a jeste zkutej cifernik :-D), ale zjistil jsem, ze mi uz vadi i datum na hodinkach. Jak to prosim s tim materialem tela, jak moc nachylnejsi to je na denni sramy v porovnani s Titanem, pvd tianem/oceli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 @mickeycz zadny vlasecnice. prijemne lehky. zatim zadnej uder, ale myslim ze me i jednou dvakrat spadly, nebo jsem s nimi nekde bouchnul a nic neni videt. zkusebne jsem do toho bodnul nozem a dulecek to udelalo. zvazil bych i cerny cifernik, je magicky tmavy, nekdy premejslim, ze bych potreboval jeste cerny 45mm - plus zlutou pulgumu (spodni cast zluta guma, navrchu cerna hadra). oproti cernenymu titanu to i pri oderce nebude svitit cistym kovem. titan je z me zkusenosti dost mekkej na hrubsi oderky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 (upraveno) Rozlúčka s morom Upraveno 27. srpna 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 sice pondelni fotka ale jinak furt stejny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 (upraveno) Špičková práca od Habadeja Upraveno 30. srpna 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Dneska už půjdou asi zpátky z hadru na tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Dnesni posilovna s a13371 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 (upraveno) Mickeycz - krásný to máš. Dneska trochu sklízím úrodu. Upraveno 1. září 2023 uživatelem Kupa54 Otočila se mi fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Mickeycz - krásný to máš. Dneska trochu sklízím úrodu. Jeee zluty a17360, krasavice. Zkus na leto ten pryzovej pasek, je to pohodlnejsi nez kov.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Zkoušel jsem všechno možné, ale na všem, kromě náramku, vynikne jejich váha a lítají mi na ruce. Mám to rád spíše na volno. Takhle pěkně sedí na místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Po dlouhé době na ruce. Po návratu z lázní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Stare dobre colty :-) a74350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Dá se na ně čučet celej den… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Tesne pred západom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Pro III vylepsenej o sponu s mikroregulaci. Konečně je to nositelné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Pro III vylepsenej o sponu s mikroregulaci. Konečně je to nositelné..Tak tohle me nenapadlo, super napad - kolik clanku jsi musel zkratit? Jak dlouho to uz takhle mas - nema vaha kovovyho tahu vliv na tu mechaniku mikroregulace?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 1 hodinou, mickeycz napsal: Tak tohle me nenapadlo, super napad - kolik clanku jsi musel zkratit? Jak dlouho to uz takhle mas - nema vaha kovovyho tahu vliv na tu mechaniku mikroregulace? Sent from my iPhone using Tapatalk Oproti puvodni myslim žádný. Ale musel jsem dokoupit jeden koncový - rovný. O zámečnickou práci se postaral Onyx. Muselo se tam něco vyfrézovat. Váha vliv nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se