mlsoun1 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 9 hodinami, farkyostrava napsal: Uzivam si je … Zdar mladíku,Ty je ještě máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Zdar mladíku,Ty je ještě máš? Toz oslavit 50 a 3000 prispevek tady se musi stylove ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Přesně tak,gratuluji pane ke kulatinám.Jsou to krásné hodinky,tak jich užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Farky geatulace, tyhle hovadaky jsou krasny jen ja na ne bohuzel nemam ruku Takze ja jedny detsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Konecne jsi, Michale, zpatky a s hodinkama , to jsem rad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Konecne jsi, Michale, zpatky a s hodinkama , to jsem rad!Zacinal jsem s Colty ale priznam se ze Avengery a primo seawolfy jsou srdcovka. Na jare budou jeste dalsi trochu upraveny ve verzi “holy grail” - nechte se prekvapit :-).. at uz jsou chrono, quartz nebo automat - jsou to hodinky co mi sedly a maji to co jine nemaji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 (upraveno) před 5 hodinami, spiderer napsal: Farky geatulace, tyhle hovadaky jsou krasny jen ja na ne bohuzel nemam ruku Takze ja jedny detsky Dost, že ses taky objevil Skvělá volba jinak! (kdyby tě přestaly bavit, víš co dělat) Upraveno 23. října 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 V 23. 10. 2023 v 23:18, Maxel napsal: Dost, že ses taky objevil Skvělá volba jinak! (kdyby tě přestaly bavit, víš co dělat) Rad te vidim Bavit me neprestavaji, jediny co by me asi zajimalo by byly modry BB58, tam by me nekdo asi dokazal nalomit, ale jinak jen pockam o chvilku dyl a pak je prikoupim coz je asi idealni reseni mych problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Že já do těch Teplic jezdil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Dobre ty Jsem zvedavy co si poridil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Dabl trabl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 @MaxelOboje parádní, ale ty Chronomaty jsou v TOPu! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 (upraveno) @nizkotucnytvaroh Díkes! Panuje nadšení Upraveno 27. října 2023 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Ty SuperOceany mi nic nerikaji, ale ty novy Chronomaty jsou skvely, ty si predstavit dokazu - minimalne v chronu gratulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 kridla odchazi s novym Avengerem do vecnych lovist, tak si je zde alespon pripomenme minutou ticha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Já to mám zase naopak, žeru nový Superoceany, na Chronomatech mi vadí ta leštěná luneta, ale Super chronomaty to je jiný žrádlo. Ty bych chtěl jednou zkusit, ale nebude to pro mě nositelný bohužel... Gratulace Maxeli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 před 22 minutami, shewcza napsal: Já to mám zase naopak, žeru nový Superoceany, na Chronomatech mi vadí ta leštěná luneta, ale Super chronomaty to je jiný žrádlo. Ty bych chtěl jednou zkusit, ale nebude to pro mě nositelný bohužel... Gratulace Maxeli! Jj Super Chronomaty bych taky asi unosil, musim je jit nekam zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Jinak porad stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se