xcmaniax Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 To teda. A speciálně tenhle model. Moc výhod u aktuálního nevidím, snad jen nižší výška a trochu líp řešenou (ale IMO ne tak hezkou) lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Výborný ... ten Saab a Breitling ... super!!! Zrovna dnes jsem viděl starou 9-3, tak mě popadly myšlenky na Viggena . Jinak ať nejsem OT, v tomhle vedru je potřeba dodržovat pitný režim .Davide, parada, ako dlho ich mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Ty nový colty se mi nelíbí.Štve mě ta 12-ctka a že ty indexy jsou komplet potaženy lumi.Pouzdro by šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Ty nový colty se mi nelíbí.Štve mě ta 12-ctka a že ty indexy jsou komplet potaženy lumi.Pouzdro by šlo.Me stve velikost (subjektivni), mensi WR, nudnejsi dynko, neplasticky logo, celkove trochu jednodussi cifr ( pro nekoho asi vyhoda)...to vse klasicky za vic penez, stejne jako nepochopitelne drazsi nove SO, kdyz tam neni absolutne duvod, spis naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Výborný ... ten Saab a Breitling ... super!!! Zrovna dnes jsem viděl starou 9-3, tak mě popadly myšlenky na Viggena hoto: . Jinak ať nejsem OT, v tomhle vedru je potřeba dodržovat pitný režim .Pecka, Davide Tenhle nápoj taky miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Ryby sou nejvic Radne dojebane jeste Suby do komba a mazu registraci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Ty rybky jsou perfektní.Já opět coltíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Taky prihodim i kdyz nemam colty proklate nizko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Jagman : to jsou ty moje bývalé, od Amatera? Jo Rybky jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Rybky i Colty se mi líbí moc. Ale já pořád zůstávám u SO: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 Jen zůstaň Vojto,jsou moc krásný.Vyzkoušel jsem si 44mm na ruce a prostě perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2015 No a na 100% si je nechám.Myslím si,že na po čtvrté to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Pátek, hnusný kafe z automatu, ale modrásky spraví náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Nove Colty jsou fakt podařene... Že jo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Modrá je fakt príma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Do práce kvartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Rybky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Včera, dnes a určitě zítra na výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Ja stejne jak afrika,ale jina barva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se