matobp Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Avenger… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 V 11. 12. 2023 v 13:12, Tenglis napsal: Ta naše loňská výměna nás, zdá se, oba trošku mrzí... Tyhle SO jsou naprosto geniální @Piplík Sám je mám také, a musím potvrdit. Skvělá čitelnost, lumi, a antireflex. Navíc ta oranžová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Balím darčeky a po dlhej dobe na ruke Avenger 43. Tak reku sem hodím foto po čase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Taky přidám jednu Vánoční...přeji všem krásné svátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Hezke svatky vsem chronomagorum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Bude se študovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Taky přidám jednu Vánoční...přeji všem krásné svátky...Nádhera Staré dobré Bčka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 nemivam moc casto chut na naramek, ale dneska to nejak sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Též jedna vánoční, tak si užijte vánoční pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 V 30. 12. 2023 v 10:48, mlsoun1 napsal: Hezký fotky ještě hezčích hodinek. Měl by sis ty Colty nechat, padnou ti fakt skvěle a jednou se budou blbě shánět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Toz vse nej do noveho roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Moje prvni Becka. Jsem nadsen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) Své první Breitlingy si budu pamatovat navždy, byly to Navitimer Gmt, které jsem tenkrát dlouho chtěl a byly to první “drahé hodinky”, tak ať dělají radost dlouhodobě.. Upraveno 1. ledna uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Před hodinou, Quarantine napsal: Moje prvni Becka. Jsem nadsen. Gratuluju ti k prvním Béčkám. Jsou super. Moje první dražší hodinky byly právě Breitling a model Colt. To byl kdysi pocit, když jsem si touhle značkou splnil sen. Tak ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Kolegove, moc diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se