Javo Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Aerospace evo 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Prvé Breitlingy 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Aerospace Evo 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worel Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června V 27. 5. 2024 v 21:00, lemon napsal: Avečka budú v lete častejšie na ruke Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 2 minutami, Kluk jako buk napsal: Pořád je máš.SuperJeden z nejkrásnějších kousků ze starší stáje Breitling 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června @mlsoun1 Ale jistě, kam by šly? Jsou parádní. A léto je jejich čas. Je to těžko uvěřitelné, ale stále je to můj poslední hodinkový nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června před 43 minutami, Kluk jako buk napsal: @mlsoun1 Ale jistě, kam by šly? Jsou parádní. A léto je jejich čas. Je to těžko uvěřitelné, ale stále je to můj poslední hodinkový nákup. Pořád je mám moc rád, ale ty světlé prostě nedám, ač jsem je po čase zase zkusil.Vždy když postneš fotku, tak se mi drobet zasteskne.Ale jsou ve správných rukou a to jsem rád Tož to jsi dobrý.Já jsem nedávno zase nakupoval.Krásný kousek-nový a brzo je představím(i řemeny jsem si již nechal vyrobit od Roba),ale až mi je v Onyxu opraví.Zatím jsem neustále velmi spokojen s LHC Tož si hodinek užívej 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června (upraveno) Na dovo s novym Hirschem Upraveno 15. června uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBilek Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Tak jsem šel tak náhodou kolem... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Jsou fakt skvělý, čím dál víc se mi dostávají pod kůži 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javo Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Garmin-Breitling joke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Přezuto na gumu 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Je dusno, vedro a vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Prvýkrát na gume Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Byl jsem po bouři lovit plachtu z bazénu, tak jsou nevyleštěný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Jsou fakt skvělý, čím dál víc se mi dostávají pod kůži Mam presne takovy, vzdycka kdyz je obliknu, tak mam takovou nostalgickou radost.. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července Guma na ty vedra je ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se