Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 9 hodinami, maruška napsal:

Prodával jsi je🙂Už tu jsem nějakou dobu😀

Výborná paměť 👌😁

• Odpovědi 8,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Před hodinou, OWG napsal:

Výborná paměť 👌😁

Díky😉Moc jsem je chtěla,ale motorka byla pro mne větší chtíč😃

• Dát hlas 1
Odesláno
před 22 hodinami, bandicoot napsal:

Inspirován kamarádem @Kalifx jsem chtěl házet po lidech ve vlaku prasátka, ale spíš to vypadá, že budu rád za WR test, co mi dělali v Koscomu.

IMG_1411.jpeg

Čéče tyhle baterkáče se mi periodicky objevují v hlavě. Z téhle generace Professional už jsem měl Herkulády a tohle jsou další, které se mi vždycky líbily. Jednou je koupím.

Odesláno
před 8 minutami, Kalifx napsal:

Dnes mám pracovní neděli....

Kup si vole pořádný hodinky ke klávesnici.

Tohle jsou hodinky k ředkvičkám, paprice a vokurkám, případně k sekaný s vlašákem :D

• Haha 1
Odesláno
před 6 minutami, YPO napsal:

Kup si vole pořádný hodinky ke klávesnici.

Tohle jsou hodinky k ředkvičkám, paprice a vokurkám, případně k sekaný s vlašákem :D

Jsem velice šetrný člověk a jelikož jsem si minulý týden (když jsem si otevíral flašku Louise XIII. k utopencům) rozbil moje RMka k počítači za 25 míčů, tak teď nosím v práci tyhle. Vyhrál jsem je sice v tombole na poslední Matce živitelce, ale musí mi holt stačit. Doba je zlá.😐

• Like 1
Odesláno
před 1 minutou, Kalifx napsal:

Jsem velice šetrný člověk a jelikož jsem si minulý týden (když jsem si otevíral flašku Louise XIII. k utopencům) rozbil moje RMka k počítači za 25 míčů, tak teď nosím v práci tyhle. Vyhrál jsem je sice v tombole na poslední Matce živitelce, ale musí mi holt stačit. Doba je zlá.😐

Napiš někomu do Singapůru, tam je prej hodně kanceláří, ať ti poraděj co koupit.

Tohle dej do tomboly na nejbližší venkovský taškařici.

Případně je můžeš prodat tady, ale vymysli k tomu nějakej hustej příběh jinak to nikdo nekoupí.:D

Mír vole 🖖

• Like 1
Odesláno
před 3 minutami, YPO napsal:

Napiš někomu do Singapůru, tam je prej hodně kanceláří, ať ti poraděj co koupit.

Tohle dej do tomboly na nejbližší venkovský taškařici.

Případně je můžeš prodat tady, ale vymysli k tomu nějakej hustej příběh jinak to nikdo nekoupí.:D

Mír vole 🖖

A dyť já už to taky zkoušel. Myslím podstrčit to do losovačky na mysliveckým plese. Však se mi vysmáli. Ale oni jsou taková honorace. Třeba Francek z místního sdružení loni normálně ztratil z ruky APčka když vyvrhoval muflona. Říkal, že to tam raději nechal, než aby se sral s hledáním...

Odesláno
před 11 minutami, Kalifx napsal:

Třeba Francek z místního sdružení loni normálně ztratil z ruky APčka když vyvrhoval muflona. Říkal, že to tam raději nechal, než aby se sral s hledáním...

Francek je borec.

Doufám, že v tý prázdný koze aspoň přespal.

Snímek obrazovky 2025-05-04 v 18.23.36.png

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...