OWG Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 9 hodinami, maruška napsal: Prodával jsi jeUž tu jsem nějakou dobu Výborná paměť
maruška Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Před hodinou, OWG napsal: Výborná paměť DíkyMoc jsem je chtěla,ale motorka byla pro mne větší chtíč 1
Kalifx Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 22 hodinami, bandicoot napsal: Inspirován kamarádem @Kalifx jsem chtěl házet po lidech ve vlaku prasátka, ale spíš to vypadá, že budu rád za WR test, co mi dělali v Koscomu. Čéče tyhle baterkáče se mi periodicky objevují v hlavě. Z téhle generace Professional už jsem měl Herkulády a tohle jsou další, které se mi vždycky líbily. Jednou je koupím.
Kalifx Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Dnes mám pracovní neděli, tak taky pracovní hodinky. 4 1
YPO Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 8 minutami, Kalifx napsal: Dnes mám pracovní neděli.... Kup si vole pořádný hodinky ke klávesnici. Tohle jsou hodinky k ředkvičkám, paprice a vokurkám, případně k sekaný s vlašákem 1
Kalifx Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 6 minutami, YPO napsal: Kup si vole pořádný hodinky ke klávesnici. Tohle jsou hodinky k ředkvičkám, paprice a vokurkám, případně k sekaný s vlašákem Jsem velice šetrný člověk a jelikož jsem si minulý týden (když jsem si otevíral flašku Louise XIII. k utopencům) rozbil moje RMka k počítači za 25 míčů, tak teď nosím v práci tyhle. Vyhrál jsem je sice v tombole na poslední Matce živitelce, ale musí mi holt stačit. Doba je zlá. 1
YPO Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 1 minutou, Kalifx napsal: Jsem velice šetrný člověk a jelikož jsem si minulý týden (když jsem si otevíral flašku Louise XIII. k utopencům) rozbil moje RMka k počítači za 25 míčů, tak teď nosím v práci tyhle. Vyhrál jsem je sice v tombole na poslední Matce živitelce, ale musí mi holt stačit. Doba je zlá. Napiš někomu do Singapůru, tam je prej hodně kanceláří, ať ti poraděj co koupit. Tohle dej do tomboly na nejbližší venkovský taškařici. Případně je můžeš prodat tady, ale vymysli k tomu nějakej hustej příběh jinak to nikdo nekoupí. Mír vole 1
Kalifx Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 3 minutami, YPO napsal: Napiš někomu do Singapůru, tam je prej hodně kanceláří, ať ti poraděj co koupit. Tohle dej do tomboly na nejbližší venkovský taškařici. Případně je můžeš prodat tady, ale vymysli k tomu nějakej hustej příběh jinak to nikdo nekoupí. Mír vole A dyť já už to taky zkoušel. Myslím podstrčit to do losovačky na mysliveckým plese. Však se mi vysmáli. Ale oni jsou taková honorace. Třeba Francek z místního sdružení loni normálně ztratil z ruky APčka když vyvrhoval muflona. Říkal, že to tam raději nechal, než aby se sral s hledáním...
YPO Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května před 11 minutami, Kalifx napsal: Třeba Francek z místního sdružení loni normálně ztratil z ruky APčka když vyvrhoval muflona. Říkal, že to tam raději nechal, než aby se sral s hledáním... Francek je borec. Doufám, že v tý prázdný koze aspoň přespal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se