petik16 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 tak tak presne.. nové ani nie to mi je celkom jasné ale za koľko by sa dali kúpiť od ruky... alebo dobre no, idem preštudovať chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) no tak tieto sú naozaj jedna obrovská paráda...!!! po čom chodia cca?? Myslím, že myslel ze kolko stoja nové alebo použité Aha, omlouvám se, ale ještě spím . V tomto provedení na kůži 206.900,-Kč a na Ocean Classic meshi: 210.000,-Kč . V ? je to nějakých cca 7.720?. Záruka 5 let a manufaktura B01 . A použité netuším . Ale někde kolem 120-150.000,-Kč? To nevím. Zkus chrono24 . Upraveno 25. července 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paradajka Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 libor2002: uzasne becka , naozaj velmi pekne ;-) Sphinxx: same skvosty mas )) Mate pekne tie superOceany , ja s novym naramkom a mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Sphinxx: ...asi jo. Líbí se mi třeba nové Galactic na tahu, ale nesnesu ten ukazatel dne a hlavně se obávám, že sundat tyhle 229g, tak už by mi všechno přišlo malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 ja s novym naramkom a mam radost Pěkné pane! Svěží změna z toho náramku . Summer time . Sphinxx: ...asi jo. Líbí se mi třeba nové Galactic na tahu, ale nesnesu ten ukazatel dne a hlavně se obávám, že sundat tyhle 229g, tak už by mi všechno přišlo malý. Galactic jsou hezká Béčka a mě se na nich právě zobrazení dne líbí, ale oproti Avengerům jsou nižší a menší, takže je to přesně o zvyku a případné změně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Fotka starší, ale dostal jsem se k tomu až teď. Pohoda v Chateau Kotěra:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Moc hezká fotka Radiusi, tak to jsou definitivky, ne? 24. TransOceany - velikost parádní, zpracování také, no a dnes už jedu s LümTecy ... a obojí mooooc velká paráda. Davide, nějak ztrácím přehled o tom, co jsi měl, máš a mít budeš Ale co, aspoň se podívám na spoustu pořádných hodinek, když já sám nosím jenom jedny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Dnes za kolotočáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Hodim taky nejak ten detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Hoši ty vaše Superoušny tady válí . Vojto, jinak krásná fotka, pršelo nebo je to foto-pokus? A jinak kolotoč je taky super, rád na ně vzpomínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Byla tu celkem slušná přeháňka, tak jsem toho hned využil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Stará Nokia mi fotí mizerně :-( ale hodinky jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 SOH rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Dnes skyracery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Včera zas rybky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Hodil som ich na Pro3, no musim uznat 2ky im lepsie sedia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Chápem, že tie "zadky" nie sú také zaujímavé, no trochu zmeny neuškodí... Inak jedná otázočka na vás páni... Ako to je s tými krytmi, dajú sa kúpiť samostatne, napríklad ak by som chcel priehľadný?? Alebo tie priehľadné sú len na danné modely?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Jedna domaci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Stará Nokia mi fotí mizerně :-( ale hodinky jsou fajn.Ač ten světlý cifr moc nemusím,ale tyto hodinky se mi moc líbí.Jaký to je model,prosím tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Tož jsem se zase vrátil ke coltíkům,v trezoru jim bylo smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se