Přejít na obsah

Jaké Breitling máte dnes na ruce?

Krrtek

Doporučené příspěvky

no tak tieto sú naozaj jedna obrovská paráda...!!! :eek:  :clap: po čom chodia cca?? :notworthy:

Myslím, že myslel ze kolko stoja nové alebo použité :)

Aha, omlouvám se, ale ještě spím :D .

V tomto provedení na kůži 206.900,-Kč a na Ocean Classic meshi: 210.000,-Kč :) . V ? je to nějakých cca 7.720?. Záruka 5 let a manufaktura B01 :) . A použité netuším :) . Ale někde kolem 120-150.000,-Kč? To nevím. Zkus chrono24 :) .

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja s novym naramkom a mam radost :)

Pěkné pane! Svěží změna z toho náramku :) . Summer time :) .

Sphinxx: ...asi jo. Líbí se mi třeba nové Galactic na tahu, ale nesnesu ten ukazatel dne a hlavně se obávám, že sundat tyhle 229g, tak už by mi všechno přišlo malý.

Galactic jsou hezká Béčka a mě se na nich právě zobrazení dne líbí, ale oproti Avengerům jsou nižší a menší, takže je to přesně o zvyku a případné změně.

Odkaz ke komentáři

Moc hezká fotka Radiusi, tak to jsou definitivky, ne? :)

24. TransOceany - velikost parádní, zpracování také, no a dnes už jedu s LümTecy ... a obojí mooooc velká paráda.

Davide, nějak ztrácím přehled o tom, co jsi měl, máš a mít budeš :D Ale co, aspoň se podívám na spoustu pořádných hodinek, když já sám nosím jenom jedny:

post-437-0-70986500-1437841393_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chápem, že tie "zadky" nie sú také zaujímavé, no trochu zmeny neuškodí... :) Inak jedná otázočka na vás páni... Ako to je s tými krytmi, dajú sa kúpiť samostatne, napríklad ak by som chcel priehľadný?? Alebo tie priehľadné sú len na danné modely??

post-38180-0-10940000-1437917905_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...