African Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 SO na nejvyšším kopci ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Vďaka za odpoveď páni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Mě to nějak uniklo ten tvůj dotaz. Všechno se dá koupit, jde o to jestli to nebude mít vliv na funkci, né rostlináře, ale třeba na antimagnetismus To je spíš na autorizovaný servis bych řekl....Tenkrát jsem to řešil u Omegy Seamaster, protože má taktéž krásný kalibr, ale bylo mě to rozmluveno.Vďaka za odpoveď páni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Vzal jsem SO do Mnichova: Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Chápem, že tie "zadky" nie sú také zaujímavé, no trochu zmeny neuškodí... Inak jedná otázočka na vás páni... Ako to je s tými krytmi, dajú sa kúpiť samostatne, napríklad ak by som chcel priehľadný?? Alebo tie priehľadné sú len na danné modely?? Tak, tak je to otázka na AD, ale osobně si myslím, že tam objednáš to, co tam patří . Ale můj skromný názor, já bych teda neměnil, osobn mi přijde, že Breitling má dýnka parádně zpracovaná - něco z mých hodinek - neměnil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Se z dovolením pochlubím i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Hezká fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Se z dovolením pochlubím i tady Super fotka.Mám to samé v černé, moc mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Ač ten světlý cifr moc nemusím,ale tyto hodinky se mi moc líbí.Jaký to je model,prosím tě?A32390 - Avanger II GMT, jsou to vlastně takové trochu větší Colty II. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Super fotka.Mám to samé v černé, moc mě baví.Snad nám to vydrží co nejdéle jsem nevěrný parchant ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 A32390 - Avanger II GMT, jsou to vlastně takové trochu větší Colty II. Díky za info Jsou prostě šik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 dnes si dam toto, ale az ked zhodim pyjamo! :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Baví mě, fakt že jo!... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Ja furt stejne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Díky za info Jsou prostě šik jj, jsou pěkné Já dnes nahodil kožené nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Slnko svieti :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2015 Provázejí mě i na cestách: Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Jj ocelova ryba je klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 SOH konečně na ocean raceru. Breitlingácká překlápěčka s mikroregulací je geniální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Colt GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se