Radik Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Tak dneska trochu víc detailu a míň chlupatý ruky
long Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Já si dnes celý den hraju s chronem colty.jpgHezké hodínky :-)
mery Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) Trochu nebezpečné fotit za jízdy, ne? Ale jinak hezká momentka Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem mery
Radik Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 Tak tohle mě napadá pokaždý když fotku tohodle druhu vidim. Jsem rád, že nejsem sám I když třeba mají auta týhle třídy už autopilota, co já vim...
tkol Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 S "chytrym telefonem" tohle trvá asi stejně dlouho jako se za jízdy napít. Je spousta horších neduhů, které jsou navíc povoleny, než je focení.
siwi Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Dneska pořádný kladivo... Pokaždé si kladu otázku, jak to, že ty fotky nemáte rozmazaný, když fotíte za jízdy? Jinak tyhle Béčka se mi vždycky hrozně líbily, akorát jsou na mě už moc. Já tedy fotím většinou ve stoje:
tkol Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Jak řikám, je to chytrým telefonem, ten i z člověka, co má fotograficky obě ruce levý jako já, udělá ucházejícího fotografa... Já když jsem si je vzal poprvé na ruku tak jsem říkal, že do týdne půjdou z domu, ale nakonec jsem si hodně rychle zvyknul a nedám na ně dopustit. Nosí se perfektně a jen tak na lítačku jsou to super hodiny...
renys Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Jak řikám, je to chytrým telefonem, ten i z člověka, co má fotograficky obě ruce levý jako já, udělá ucházejícího fotografa... Já když jsem si je vzal poprvé na ruku tak jsem říkal, že do týdne půjdou z domu, ale nakonec jsem si hodně rychle zvyknul a nedám na ně dopustit. Nosí se perfektně a jen tak na lítačku jsou to super hodiny...Taky jsem si Seawolfy zamiloval
tkol Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ty máš ty žluté ne? To chce teprv pořádný koule!
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Béééčka, moc na fórum fotky nedávám, protože neumim fotit, raději píšu a překládám. Vyfotil jsem je ze správné strany?
tkol Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Hm, ta žlutá spona věstí nejaké zlo... Zkus to vyfotit z druhé strany, třeba pochodíš víc...
Daemonultimate Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Aha, tak jo, dokud jsou ještě u mne, asi se tu moc neohřejí, jsou to moje první fullgoldy a asi na ně nemám gule, ale chvilku zůstanou Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se