siwi Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 ... Už tomu rozumíte? Btw na ruce stále DSCN2484.JPG Dokonale, dík za osvětu Dnes Colty v novém... (konečně jsem dnes sehnal tah. Jsou to teď úplně jiný hoďky, jako bych měl nový) (foto ještě před nastavením data po delším spánku v trezoru) Zajímavá varianta. Já bych na ně sice asi neviděl, ale podívám se na ně vždycky moc rád. --- Dle Radíkovy klasifikace režimů nošen Béček jedu v režimu Exhibition
Sphinxx Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Odesláno 30. května 2016 Michale super, tak nakonec se povedlo? Paráda. Vypadá to hezky.
Radik Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 A ty někde lámeš kámen, nebo proč si tohle vyvinul? Kamen nelamu, ale uz jsem si jednou skrabnul AR na Damaskach a v lete v kratkejch rukavech jsou tyhle malý nehody mnohem pravděpodobnější. U becek jsem si říkal, ze tohle riziko musím eliminovat. Vloni to došlo tak daleko, ze jsem je pres léto odložil. Letos me napadlo tohle reseni, který mi zatím vyhovuje. Závidím siwimu jeho postoj k temhle hodinkam, ale me by ty pribejvajici stopy psychicky zničily. Nerikam, ze je to vsemocny, ale jista pojistka to je. Jo ze to vypadá divně? Tak to nepochybně
siwi Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Závidím siwimu jeho postoj k temhle hodinkam, ale me by ty pribejvajici stopy psychicky zničily. Nerikam, ze je to vsemocny, ale jista pojistka to je. Jo ze to vypadá divně? Tak to nepochybně Nezničily. Lidská psychika má mocné obranné mechanismy, které ti nedovolí se zbláznit :-D Prostě to po čase přestaneš počítat a řešit. Upřímně řečeno, hůř bych rozdejchával tu ponožku na ruce halící krásu hodinek než nějaký ten šrám navíc. To je jako krásná ženská pod burkou Ale nic ve zlým, Radíku. Kámoši
tkol Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Kamen nelamu, ale uz jsem si jednou skrabnul AR na Damaskach a v lete v kratkejch rukavech jsou tyhle malý nehody mnohem pravděpodobnější. U becek jsem si říkal, ze tohle riziko musím eliminovat. Vloni to došlo tak daleko, ze jsem je pres léto odložil. Letos me napadlo tohle reseni, který mi zatím vyhovuje. Závidím siwimu jeho postoj k temhle hodinkam, ale me by ty pribejvajici stopy psychicky zničily. Nerikam, ze je to vsemocny, ale jista pojistka to je. Jo ze to vypadá divně? Tak to nepochybně Já jsem to celou dobu považoval za povedenej vtip. Ty to jako fakt myslíš vážně jo? no potkat týpka s fuseklí na ruce tak bych úplně nevěděl co si myslet... existují i elegantnější řešení než fusekle. Jak tu již bylo řečeno, hodinky jsou od toho aby se nosily a nejhorší je smrt z leknutí.
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 To víš, že si dělá srandu ... (aspoň doufám) .
Návštěvník YPO Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Jak bych vám to vysvetlil? kupsi za štyry pětky potítko a nemusíš kurvit ponožky https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=pot%C3%ADtko&tbm=shop
pebe Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Já jsem to celou dobu považoval za povedenej vtip. Ty to jako fakt myslíš vážně jo? no potkat týpka s fuseklí na ruce tak bych úplně nevěděl co si myslet... existují i elegantnější řešení než fusekle. Jak tu již bylo řečeno, hodinky jsou od toho aby se nosily a nejhorší je smrt z leknutí. na Radika pozor, ten dokázal rozleštit nepoškrábatelné pískované pouzdro Damasko hodinek
dlubix Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Dlouho jsem žádné B nevlastnil, tak jsem pořídil alespoň baterkáče
tkol Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 To víš, že si dělá srandu ... (aspoň doufám) . Taky jsem si myslel, ale začínám být trochu na pochybách... na Radika pozor, ten dokázal rozleštit nepoškrábatelné pískované pouzdro Damasko hodinek To by lecos vysvětlovalo...
Wrch Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Zajímavá varianta. Já bych na ně sice asi neviděl, ale podívám se na ně vždycky moc rád. Jj, vypadá to fakt zajímavě, děkuji. Jsem moc spokojený. O té čitelnosti mně to už říkalo více lidí. Musím ale poznamenat, že s tím osobně nemám problém (a to nejsem vůbec bystrozraký, ba naopak). Ty indexy se docela dost lesknou, takže jsem zatím vždy viděl úplně v pohodě. A jakmile se zešeří, začne fungovat bravurní lumi. Michale super, tak nakonec se povedlo? Paráda. Vypadá to hezky. Ahoj Davide, děkuji moc za pochvalu a především ještě jednou za to, jak jsi mi tenkrát se sháněním pomáhal (vlákno poraďte s koupí) - vážím si toho. Nakonec jsem jej, docela náhodou, koupil od místního ochotného člena. . Jsou to teď úplně jiný hoďky. Řemeny jim teda také sluší moc, ale na léto je ten tah perfektní a sluší jim snad i víc. Každopádně je to asi jeden z nejvíce pohodlných tahů, které jsem měl (ale já jich zase tolik neměl :-D ) Edit: Ty citace mi zatím moc nejdou :-) Upraveno 1. června 2016 uživatelem Wrch
siwi Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Jo, lesknoucí se indexy dovedou čitelnost hodně podpořit. Hodinky jsou od toho, aby se nosily a taky na ně musí bejt vidět
Radik Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Jejda jejda, to bych teda nečekal jakej poprask tady způsobí jedna ustřihnutá fusekle K tématu raději makro
Radik Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 na Radika pozor, ten dokázal rozleštit nepoškrábatelné pískované pouzdro Damasko hodinek Jojo, kdybyste někdo potřeboval, můžete se na mě s důvěrou obrátit - rašpli jsem pořídil novou, protože Damaska tu první totálně zničily
PEtrS Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Neeee, prosím, ze tohle není pravda...To si fakt někdo pořídí hodinky za pár desítek tisíc a pak chodí s fuseklí na ruce? Ladí ti to aspoň s fuseklema na nohách? Dlouho zvažovaná a konečně realizovaná letní úprava proti poškrábání. Padla na to jedna ponožka
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Ahoj Davide, ...Není vůbec zač, náramek jim jde nejlépe. Radik: moc pěkná fotka.
mlsoun1 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Jejda jejda, to bych teda nečekal jakej poprask tady způsobí jedna ustřihnutá fusekle K tématu raději makro DSCN2489-red.pngNádhera.To nemá chybu
mlsoun1 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 viz.Wrch: Nemá to chybu Michale.Tah je tah.Ale takový krokouš k těm bílým je špička.Určitě Ti doporučuji Hirsch Viscount.Ten jim perfektně seknul
Wrch Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) viz.Wrch: Nemá to chybu Michale...... Není vůbec zač, náramek jim jde nejlépe. Díky dík, jo, tah je parádní, fakt... (omlouvám za kvalitu fotky, je tady tma a já jsem kopyto se starým mobilem.. ) Edit.: Mimochodem, zdá se mi, že na tahu působí hoďky menším dojmem.. Upraveno 1. června 2016 uživatelem Wrch
Sphinxx Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Možná menším, ale daleko luxusnějším. A PRO II mám moc rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se