AndyAaron Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Se divim, ze to sklo nepopraska, kdyz to v celou vsechno zacne pipat
5etter Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Něco je už je schováno v krabici a něco ještě v igeliťáku.Myslíš v téhle igelitce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Ten Casio stojan jsem koupil před lety na Aukru od maníka co rušil hodinářství. Katalogy bohužel neměl. Stavět ho je za trest pro cca čtyři lidi, ve třech je to fakt krizovka. Stavěli jsme ho už třikrát, doufám, že už naposledy. Pípání je vypnuto, až najedny desetiletý kde testuju životnost baterie.
casiotron Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Máš tam správnou baterii 365 nebo narvanou G8? Tedy pokud to je modul QW187/188, což na 99,9% je. Protože ta 365 se hrozně blbě shání, G8 je už silnější a je riziko to tam cpát. Dneska tyhle zlatky: x20180603_163415.jpg
5etter Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Šestsetčtyřicítky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Máš tam správnou baterii 365 nebo narvanou G8? Tedy pokud to je modul QW187/188, což na 99,9% je. Protože ta 365 se hrozně blbě shání, G8 je už silnější a je riziko to tam cpát.Je to modul 187, ale co tam je za batt nevím. Ještě jsem to neměl otevřený. Pořád to běží na baterku od minulého majitele. Kupoval jsem to 3/2016 a zatim se drží.
siwi Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Odesláno 5. června 2018 Včera jste do mě celej den vrtali, tak jsem je nakonec taky nazul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Olin.uj Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 640tky.. Klucí máte je parádní.. Povedené digi.. Já jsem hodím jednu ze zahrádky.. DW 295..žabáky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Dnes na chvíli sváteční Seika, můj ročník. Asi proto jsem potkal BMW ze stejné doby. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Odesláno 6. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Odesláno 7. června 2018 (upraveno) Na mori Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2018 uživatelem Kid_A
tico1 Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tico1 Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Odesláno 8. června 2018 Pohoda :-) Mini puzdro, ťah trochu depiluje. Retro index: out of range!
huhu4d Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 ja dnes dobijam solarky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
akai Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Aj ja. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se