Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je otázka. Koukal jsem na fotky předešlé a už tam bylo znát, že není něco v pořádku. Je znát, že při zaslání hodinek nějaký "červík" pracoval. Je to sázka do loterie.. Jenom bych zkusil sklíčko opatrně odejmout od pouzdra.. Přesto bych ještě silnou lupou prohlédl, jak je sklíčko "zalepeno" a jak drží... silně, slaběji.. Je to o citu. Pokud by šlo a barva sklíčka držela.. Po odejmutí bych jej zkusil "vylepit" páskou... jen ten poškozený okraj. Pak podle možnosti zafixovat průhlednou páskou a nebo ještě lépe bezbarvím lakem.

siwi.. Je to na tobě. Buď nechat, jak to bude postupovat.. a nebo můj experiment. ..Přesto bych ještě asi počkal..

Odesláno

Mám v plánu počkat. Ale v případě nutnosti opravy a zafixování bych to musel někomu svěřit. Špatně vidím a svépomocí bych to nezvládl. Spíš ještě víc pokazil.

Odesláno

t2: pěkné plasťáčky. I já jsem jedny "nazul". Budou mi dělat společnost celý víkend. Lehké, pěkně čitelné JC 22.. modul 1466

post-61203-0-55342200-1532694083_thumb.jpg

Odesláno

Zcela jsem tyto křemíkové babičky přehlížel, až jsem k nim  přišel jako slepý k houslím a musím říct, že jednoduchost designu, funkcí i rozměry pouzdra mně úplně nadchly....

post-60559-0-06296400-1532959477_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Pracovně. Si v tom dusnu představuju, že je -10 a na hodinkach mam jinovatku....kupodivu to vubec nepomaha

ZfUg4qp.jpg

Sent from mTalk

Upraveno uživatelem Laudis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...