t2 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 V ruce jsem je neměl, ale myslím, že je to shodné s A158/A159/A168/F105/A1000/F91 atd...Teda světlo asi jen led. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Nevím, jestli jsem to dobře pochopil od Jirky. Já mám rád retro autentické, originál věci ale jejich náhražky nee. Rádoby retro věci už štejně nemají tu správnou duši.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Dnes ana-digi Seiko H449-5200 z roku 1983. Někdo říká, že to jsou jedny z nejošklivějších Seiko hodinek, minimálně v řadě Seiko SPORTS 100.Já říkám, že jsou to jedny z těch zajímavých...I když uznávám, že ovládání digitální části otáčením korunky je občas trochu krkolomné. Ale tak je na tom celá řada H449. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Dnes ana-digi Seiko H449-5200 z roku 1983. Někdo říká, že to jsou jedny z nejošklivějších Seiko hodinek, minimálně v řadě Seiko SPORTS 100.Já říkám, že jsou to jedny z těch zajímavých...I když uznávám, že ovládání digitální části otáčením korunky je občas trochu krkolomné. Ale tak je na tom celá řada H449.Hezký a netradiční kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Dnes ana-digi Seiko H449-5200 z roku 1983. Někdo říká, že to jsou jedny z nejošklivějších Seiko hodinek, minimálně v řadě Seiko SPORTS 100.Já říkám, že jsou to jedny z těch zajímavých...I když uznávám, že ovládání digitální části otáčením korunky je občas trochu krkolomné. Ale tak je na tom celá řada H449.Nepochybne zaujímavý kúsok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Pěkný den Všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Pěkný den Všem...Prajem pekný deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 (upraveno) Taky pěkný den všem:Celkem podoba ne? Upraveno 29. prosince 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Musim rici, ze ackoliv jsem na digi nikdy nebyl, tak mne tyhle zatim bavi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Musim rici, ze ackoliv jsem na digi nikdy nebyl, tak mne tyhle zatim bavi. Sent from my iPhone using TapatalkKde sú tie časy, keď som toto mal Ale teraz už výlučne ana-digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Dneska provětrávám "Running many" Seiko A714-501A z roku 1983. Jsou vyrobeny v prosinci, tak mají narozky...Mít tyhle hodinky timer, tak už by mi na nich skoro nic nechybělo.Ale zase musím uznat, že už by se na ten jeden displej, společný pro všechny funkce, težko vešel. Ovšem kdyby ho nějak smíchali se stopkama... No nic. Takhle jim to sluší i bez něj.Velmi tenký (9 mm) a lehký celonerez model se šroubovacím dýnkem, minerálním sklem a vodotěsností zřejmě 10 ATM (dvě vlny na dýnku a 100 v názvu), který se vyskytoval v různých variacích pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Jo jo, super modul ze super období. Hezká Seika s ním ve všech provedeních a verzích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Dneska provětrávám "Running many" Seiko A714-501A z roku 1983. Jsou vyrobeny v prosinci, tak mají narozky...Mít tyhle hodinky timer, tak už by mi na nich skoro nic nechybělo.Ale zase musím uznat, že už by se na ten jeden displej, společný pro všechny funkce, težko vešel. Ovšem kdyby ho nějak smíchali se stopkama... No nic. Takhle jim to sluší i bez něj.Velmi tenký (9 mm) a lehký celonerez model se šroubovacím dýnkem, minerálním sklem a vodotěsností zřejmě 10 ATM (dvě vlny na dýnku a 100 v názvu), který se vyskytoval v různých variacích pouzdra.Pekná spomienka, mal som ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 O tom, ze jim to slusi, zadna, a jak napsal casiotron ve vsech verzich...Chces-li vic radkovy(v zakl. rezimu kompl. datum) + i timer, a kde pak pozadovanou f-ci nastavis do spodniho radku -pak tyto...U M422 by ti tak timer nechybel a u M421 bys ziskal jeste navic dalsi dvoutonovy budik. Jinak ja mel dnes/vcera na ruce po vycisteni poprve tyto...Posta prekvapila a dorucila(na 120-ku se dostaly 23.12.) cekal jsem, ze dorazi az 2020. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 jendazhor, akai...Seika jsou opravdu moc pěkná. Akai... Casio je asi A 270.. musím mrknout na Google neboť mi tento model nějak unikl.. Moc pěkný kousek.. Taky bych jej mohl mít ve sbírce .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Modul 181, bomba. Je i v Marlinech. Čtyři budíky, to bylo tehdy něco. Bohužel má zranitelnou konstrukci, tak při opravách moooc opatrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Akai - jo, a tohle mi lidi dělají pořád, stále další a další pěkné kousky. Na moduly M421 a M422 se musím mrknout, po pravdě jsem je zatím nějak neviděl nebo přehlížel. Je jich hodně. Díky za info.Casia jsou pěkná, moc se nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Tak jste mě inspirovali a dneska jsem nasadil svoje nejmilejší Casia: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Co to je prosím za model. Mají stejný modul jako moje ze začátku 90 let, ale moje jsou v plastu a ten mi praskl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Je to typ W-780. Kupoval jsem je v roce 1998, ale vyráběly se už od konce 80. let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se