Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Dnes ana-digi Seiko H449-5200 z roku 1983. Někdo říká, že to jsou jedny z nejošklivějších Seiko hodinek, minimálně v řadě Seiko SPORTS 100.

Já říkám, že jsou to jedny z těch zajímavých...

I když uznávám, že ovládání digitální části otáčením korunky je občas trochu krkolomné. Ale tak je na tom celá řada H449.

post-13153-0-28931900-1577551150_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes ana-digi Seiko H449-5200 z roku 1983. Někdo říká, že to jsou jedny z nejošklivějších Seiko hodinek, minimálně v řadě Seiko SPORTS 100.

I když uznávám, že ovládání digitální části otáčením korunky je občas trochu krkolomné. Ale tak je na tom celá řada H449.

Hezký a netradiční kousek
Odkaz ke komentáři

Nepochybne zaujímavý kúsok :)

Odkaz ke komentáři

Dneska provětrávám "Running many" Seiko A714-501A z roku 1983. Jsou vyrobeny v prosinci, tak mají narozky...

Mít tyhle hodinky timer, tak už by mi na nich skoro nic nechybělo.

Ale zase musím uznat, že už by se na ten jeden displej, společný pro všechny funkce, težko vešel. Ovšem kdyby ho nějak smíchali se stopkama... No nic. Takhle jim to sluší i bez něj.

Velmi tenký (9 mm) a lehký celonerez model se šroubovacím dýnkem, minerálním sklem a vodotěsností zřejmě 10 ATM (dvě vlny na dýnku a 100 v názvu), který se vyskytoval v různých variacích pouzdra.

post-13153-0-07396400-1577706082_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska provětrávám "Running many" Seiko A714-501A z roku 1983. Jsou vyrobeny v prosinci, tak mají narozky...

Mít tyhle hodinky timer, tak už by mi na nich skoro nic nechybělo.

Ale zase musím uznat, že už by se na ten jeden displej, společný pro všechny funkce, težko vešel. Ovšem kdyby ho nějak smíchali se stopkama... No nic. Takhle jim to sluší i bez něj.

Velmi tenký (9 mm) a lehký celonerez model se šroubovacím dýnkem, minerálním sklem a vodotěsností zřejmě 10 ATM (dvě vlny na dýnku a 100 v názvu), který se vyskytoval v různých variacích pouzdra.

Pekná spomienka, mal som ich :)

Odkaz ke komentáři

O tom, ze jim to slusi, zadna, a jak napsal casiotron ve vsech verzich...

Chces-li vic radkovy(v zakl. rezimu kompl. datum) + i timer, a kde pak pozadovanou f-ci nastavis do spodniho radku -pak tyto...

U M422 by ti tak timer nechybel a u M421 bys ziskal jeste navic dalsi dvoutonovy budik.

post-46138-0-25327100-1577750837_thumb.jpg

Jinak ja mel dnes/vcera na ruce po vycisteni poprve tyto...

Posta prekvapila a dorucila(na 120-ku se dostaly 23.12.) cekal jsem, ze dorazi az 2020.

post-46138-0-93847200-1577751788_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...