t2 Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Dneska tyhle tisícinový fialovomodrásky: GPX 2100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Pro dnešek přidám jedny ze svých nejoblíbenějších. Když jsem je asi před rokem koupil, překvapilo mě, že jsou dost zachovalé: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Já teď nosím už pátý den Timex 721 z počátku devadesátých let. Kámoš je měl na základce a já mu je záviděl - on už je dávno nemá, ale já jo ..jsou funkčně úplně bezkonkurenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Další starý vojny. 95QR31. V šaurůmu na Koněvové mají zelenou 2101. Tak jsem se ní byl juknout. Hezký jungtimer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 nádhera,oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Další starý vojny. 95QR31. V šaurůmu na Koněvové mají zelenou 2101. Tak jsem se ní byl juknout. Hezký jungtimer. Klasický žigul má prostě svůj nezaměnitelný styl, kdo to jednou poznal, většinou nostalgicky vzpomíná. A ty Casia bych si taky nechal líbit, poslední dobou to mám tak, že čím starší digi, tím lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Já teď nosím už pátý den Timex 721 z počátku devadesátých let. Kámoš je měl na základce a já mu je záviděl - on už je dávno nemá, ale já jo ..jsou funkčně úplně bezkonkurenční.tohle je mazec, koukal a slintal jsem v Ostravě - Přívoze za výlohou, skoro každou cestu na vejšku a zpět. Indiglo na mě působilo jako zářivka na komára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2015 Další starý vojny. 95QR31. V šaurůmu na Koněvové mají zelenou 2101. Tak jsem se ní byl juknout. Hezký jungtimer. Hmmm, tyhle se mi moc líbí Taky starý vojny... Hodně starý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Ne dnes ale včera : 81QS-40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Ne dnes ale včera : 81QS-40y20150501_210009.jpg Jojo, tyhle se mi moc líbí. Tak přidám jedny v podobném stylu. Stempo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Tak dneska DEP 600. Ofiko jsem je zatim nepředstavil jako nový přírustek tak to číním dnes tímto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Dnešní den ve znamení Seika: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Poradny kovovy digitalky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Dnešní den ve znamení Seika: Krásný Seika, jenom mi není jasný, jak funguje ta tachymetrická stupnice, když nemají vteřinovou ručičku. Že by jen na ozdobu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Tak dneska DEP 600. Ofiko jsem je zatim nepředstavil jako nový přírustek tak to číním dnes tímto.nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Krásný Seika, jenom mi není jasný, jak funguje ta tachymetrická stupnice, když nemají vteřinovou ručičku. Že by jen na ozdobu? Když měříš kilometrovej úsek tak pustíš stopky. Po ujetí zvdálenosti zastavíš a odečteš vteřiny. A na stupnici máš ke každé vtěřině nějakou průměrnou rychlost. Takže je to tak trochu okrasa, ale dá se to i použít. Ale max rychlost lepší změří GPS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Když měříš kilometrovej úsek tak pustíš stopky. Po ujetí zvdálenosti zastavíš a odečteš vteřiny. A na stupnici máš ke každé vtěřině nějakou průměrnou rychlost. Takže je to tak trochu okrasa, ale dá se to i použít. Ale max rychlost lepší změří GPS. Jo tak už mi je to janý, dík. Su slepej, nevšiml jsem si, že jsou na té stupnici kromě rychlosti i minuty. To potom jo, i když to je teda procedůra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Dneska DW 403. Taky maj stupnici, ale daleko složitější. S tou už si neporadím. Prej to umí počítat jako kalkulačka, vzdálenost, spotřebu paliva a převádět km na míle. Upraveno 6. května 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Twincepty ABX620 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 DEP 600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se