Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Dneska DW 403. Taky maj stupnici, ale daleko složitější. S tou už si neporadím. Prej to umí počítat jako kalkulačka, vzdálenost, spotřebu paliva a převádět km na míle. :wacko:

Tak ty jsou brutální! Asi bych toho na nich nezvládl víc než přečíst čas a to mám diplom ze strojárny :) Ale vypadají perfektně. Hodně mi to připomíná válečné zbarvení Peugeotu 205 z osmdesátých let, které teď zase oživili.

post-33141-0-91029200-1431405254_thumb.jpg post-33141-0-85348300-1431405329_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WOW! Co to je?

Siwi, jestli myslis ty nad tvym prispevkem, tak to jsou standardni solarni digi Casio se starsim 5-pasmovym multiband radiocontrol. Take jsem mel, ale mely pro mne spatnou citelnost, tak jsem je prodal...

Odkaz ke komentáři

Siwi, jestli myslis ty nad tvym prispevkem, tak to jsou standardni solarni digi Casio se starsim 5-pasmovym multiband radiocontrol. Take jsem mel, ale mely pro mne spatnou citelnost, tak jsem je prodal...

Ano, Honzo, myslel jsem právě ty. Je to asi divný, ale tenhle model jsem vážně neznal. 

Odkaz ke komentáři

Bořivoj: vítej, tenhle model je fakt super.

Chilliluk: teď už ne. Tyhle jsou z bazaru, ale nepoužitý.

Dneska další starý opoužívaný odřený a hrozně moc patinovaný digi, který píšou svůj příběh již od osmdesátých let. Charizma jim nechybí, jen jsou na dnešní poměry japonsky miniaturní (30 mm). Jsem za ně moc rád. Mám je ve dvou kusech, ale nosím je tyto hezčí. Druhý jsou NOS a laděný do žluta. Modul 179 typ: J-31W

post-673-0-25621900-1431800121_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak další starý poctivý kovový digi. W 34. A po kontrole můžu říct že jsou pravý  :D  ikdyž modul není původní 415 ale novější co svítí LEDkou. Až přijde čas na novou batt tak zkusím prohodit za ještě novější modul s illuminatorem.

post-673-0-89545000-1432059935_thumb.jpg

post-673-0-39086200-1432059945_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...