Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 Tak jak si je užíváš, jsi s nimi spokojený? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2015 (upraveno) Měl jsem je na ruce teprve třikrát. Spokojenost na MAX. Jsou to moje milášek. Upraveno 10. května 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 DEP 600 Hodinky sice nejsou můj šálek kávy, ale ta fotka se ti moc povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Dneska soudky B 612 W. Tyhle mám tři kusy a žiju v paranoje, že bych někde měl mít ještě čtvrtý. A ne a ne je najít. Jinak tyhle mám od novejch a byly to moje druhý nebo třetí Casia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Soudky jsou prostě nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Dneska DW 403. Taky maj stupnici, ale daleko složitější. S tou už si neporadím. Prej to umí počítat jako kalkulačka, vzdálenost, spotřebu paliva a převádět km na míle. Tak ty jsou brutální! Asi bych toho na nich nezvládl víc než přečíst čas a to mám diplom ze strojárny Ale vypadají perfektně. Hodně mi to připomíná válečné zbarvení Peugeotu 205 z osmdesátých let, které teď zase oživili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Na delší dobu tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Prolenošenej dnešek s WV M400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 WOW! Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 WOW! Co to je?Siwi, jestli myslis ty nad tvym prispevkem, tak to jsou standardni solarni digi Casio se starsim 5-pasmovym multiband radiocontrol. Take jsem mel, ale mely pro mne spatnou citelnost, tak jsem je prodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Dnes opékání špekáčků s klasikou nejklasičtější, F-91W... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Siwi, jestli myslis ty nad tvym prispevkem, tak to jsou standardni solarni digi Casio se starsim 5-pasmovym multiband radiocontrol. Take jsem mel, ale mely pro mne spatnou citelnost, tak jsem je prodal... Ano, Honzo, myslel jsem právě ty. Je to asi divný, ale tenhle model jsem vážně neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NAO Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dnes jedny z mých nejoblíbenějších. CASIO Pro Trek PRW 1500T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Dnes na nákupu s DB55W: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Ahoj Casio DB-34H . . 17 let starý hodinky, moje nejoblíbenější. Už toho hodně zažily.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Dnes na nákupu s DB55W:x20150515_151515.jpg To někde prodávají nový DW-6100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Bořivoj: vítej, tenhle model je fakt super.Chilliluk: teď už ne. Tyhle jsou z bazaru, ale nepoužitý.Dneska další starý opoužívaný odřený a hrozně moc patinovaný digi, který píšou svůj příběh již od osmdesátých let. Charizma jim nechybí, jen jsou na dnešní poměry japonsky miniaturní (30 mm). Jsem za ně moc rád. Mám je ve dvou kusech, ale nosím je tyto hezčí. Druhý jsou NOS a laděný do žluta. Modul 179 typ: J-31W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Dnes opet me nejoblibenejsi a legendarni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Tak další starý poctivý kovový digi. W 34. A po kontrole můžu říct že jsou pravý ikdyž modul není původní 415 ale novější co svítí LEDkou. Až přijde čas na novou batt tak zkusím prohodit za ještě novější modul s illuminatorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Pěkný. Jak se dociluje toho nápisu CASIO na displeji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se