Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Dnes solárky s češtinou..mám je od nova a už si nepamatuji, kdy jsem je kupoval. Baterie původní ale v servise byly. Rozpadla se šedivá guma, která nese stěžejky a pásek.. v té době jsem je nesundal z ruky. Několik let byly v "šupleti".. ale v roce 2012 jsem je poslal na opravu. Výměna problěhla úspěšně..a dnes už je vezmu je pro radost a dobití.

Rád bych věděl, kdy se začali vyrábět.. dík

post-61203-0-47303800-1516187794_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Olin.uj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pridam i sve Twincepty. Stejne tak bych je mohl pridat i do vlaknu o ztraceni hodinek  :tongue_ss:  Mam je uz pres 20 let, tj. tak od mych 12-13 let a je to na nich znat, vubec jsem je nesetril. Byly se mnou nekolikrat v USA na letni pracovne-poznavaci pobyty, kde jsem je mel nonstop na ruce a cele leto v nich makal jako udrzba (sekani travy, natirani, bourani, noseni veci...). V dnesni dobe by to bylo na G-shocky  :)  Ted jsem je snad 10 let nemohl najit, az o vikendu nahodou v jednom supliku zapadle vzadu za poradaci. Vymenil jsem baterku, trosku je vycistil a fici jako zamlada. Jen jsou bohuzel hooodne dodelane, i to sklicko je nejake zasle, asi jak jsem si ruce nechtene polil nejakym redidlem...  :grrr:  Na fotkach vypadaji lepe nez v realu. Ale mam docela radost, ze jsem je nasel.

post-14151-0-76171600-1516213309_thumb.jpg

post-14151-0-08608300-1516213317_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. MBO (Münchner Büro Organisation) byla západoněmecká firma, která od počátku 70. let obchodovala s kancelářskou výpočetní technikou. K hodinkám se dostala přes kalkulačky a v Německu tvořila protiváhu k japonským výrobcům SEIKO a CITIZEN, protože jejich hodinky byly podsatně levnější. 

Model na fotce je už z pozdější doby (polovina 80. let), kdy už byly digitálky na ústupu. Proto je to takový konglomerát, aby se dosáhlo ještě nižší ceny. Pouzdro už není z daleka tak hodnotné a robustní, modul je laciný z Kesselel, nemá ale 7 melodií, jen pípá. 

Odkaz ke komentáři

Ne, to ne ... jen mezitím přistály jiné.

I na živo se mi tato varianta líbí, ta oranžová je trošku provokativnější, ale u géček to nevadí, naopak ...

Samozřejmě, že nevadí. Je to věc vkusu.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...