Olin.uj Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Neděle s Twincepty ABX 68...ještě by byla parádní verze v modré a nebo zelené barvě..verze tuším ABX 20 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 ABX 20 mám já, ale ta vypadá jinak, než popisuješ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Ty jsou taky moc pěkné...Já jsem myslel toto...trochu jsem pohledal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 (upraveno) Ty jsou taky moc pěkné...Já jsem myslel toto...trochu jsem pohledalAno, to jsou ony, o té variantě 3 jsem nevěděl. Zde sken Fast katalogu 98, který je i zde v souborech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 A ty tvoje Twincepty?..rád se podívám na foto...až budou mít svůj den:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Starší foto na nato, protože origo pásek je kinder velikost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Mám zápěstí 19..a ani na mých 68čkách není pásek moc dlouhý..na tahu zbývají tři dírkyDík za foto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Jj, není zač. Já mám cca 22-23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Dneska tyhle hranatý krasavice: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Dneska tyhle hranatý krasavice:Také moc pěkné, jen škoda té inverze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Včera jsem nabíjel na sněhu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jestli bych si měl někdy pořídit G-čka...tak tyto!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jestli bych si měl někdy pořídit G-čka...tak tyto!!!V podstatě prototyp nejlepších géček se všemi nutnými funkcemi, s nadstavbou v podobě r/c a solar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 V podstatě prototyp nejlepších géček se všemi nutnými funkcemi, s nadstavbou v podobě r/c a solar.Přesně jak píšeš..pro mě nejlepší G.. Takže až mě to zase chytne vlastnit G-čka..znáte to!!! Půjdu do nich a udělám si radost. Jinak siwi..pěkná fotka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Přesně jak píšeš..pro mě nejlepší G.. Takže až mě to zase chytne vlastnit G-čka..znáte to!!! Půjdu do nich a udělám si radost. Jinak siwi..pěkná fotka:-) Díky za pochvalu fotky. Jinak neváhej a jdi do nich. Budeš z nich nadšený víc, než bys čekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 jsem lehce potunil (čti doprznil) svoje oblíbený. ale zase dávaj víc světla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Zajímavá a nevídaná kombinace. Jen se obávám, že už nemají ani základní WR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 18 deka tvrzené ocele. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Jako pěkný podle mě moc nejsou, ale zajímavý teda jo! A taky dobře čitelný, což je mezi inverzními displeji výjimka. Nic o téhle značce nevím a tak se velice těším na recenzi, tuším, že to je nějaká specialitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se