Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajímavá a nevídaná kombinace. Jen se obávám, že už nemají ani základní WR...

tak wr normálně zůstává, uložit těsnění a utáhnout šroubky ještě umím ;). modul si i bez mřížky sednul tam kde byl. nakonec to tak asi nechám.

Odesláno

tak wr normálně zůstává, uložit těsnění a utáhnout šroubky ještě umím ;). modul si i bez mřížky sednul tam kde byl. nakonec to tak asi nechám.

No tak výborně. Já tě nepodceňuji, jen mi to přišlo takové náchylně. Asi ta optická změna.

Odesláno

18 deka tvrzené ocele.

Opravdu zajímavý počin. Líbí se mi ty zajímavě řešené číslicové segmenty na displeji.

Odesláno

5etter: Je mi jasné, ze tenhle minimalistický dizajn neoslovuje každého..respektive málokoho a to mi právě vyhovuje a asi i charakterizuje. Vždycky jsem tak nějak čůral proti proudu:-)

Siwi: Jj. Ty segmenty jsou naprostá pecka. Je vidět, jak si s tím vyhráli. Cit pro detail.

Odesláno

Nádherný Ventury, tak já zase naopak trochu plastu:

dlužno dodat, že moc hezkého plastu

Odesláno

Pěkné kalkulátory...asi jsem divný..ale pro plasťáčky mám slabost:-)

Ne, tak to jsi tu správně!

Odesláno

Teda Oline, ty máš doma samé skvosty!

Hodinky taky nejsou špatný :)

Hračky...to je taky taková moje ujetina. Jen jsem s nimi začal mnohem dříve než s hodinkami:-)
Odesláno

cestou z oběda.

já vám nevím. jsem ve fázi výběru dalších digi géček (asi padesátých v pořadí), ale snad žádný model kromě DW5xxx nemá zobrazení času v modu stopek. nechápu, proč to třeba nedali do gwm5610 atp.. já bych to chtěl, spolu s radiem a solárem. prostě to není.

třeba tyhle dw290, ty mají podle mě nejsmysluplnější uspořádání displeje.

post-5667-0-83770300-1518439104_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...