Hospodský Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Svatá pravda. Tohle by měli umět každé digi. I proto u mě tenkrát zvítězily 5600. Když si dám na ruku m-300, které to neumí, tak je to uplně za trest pořád to přepínat sem a tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 A navíc...DW 290..moje oblíbené:-)Povedené digitálky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Jj, škoda. Dokonce to nemají ani digi dražší, než 5610 :-( Naopak to zase mají W800, stojící cca 550 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 no já se pomalu kloním k dw5600 nebo té reedici dw5750, ty mě nějak přitahujou. prostě otloukánky přesně v duchu g-shock. ale zase mě u nich nebavěj ta hůř dostupná polozapuštěná tlačítka. v tomhle jsou ty dw290 nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 no já se pomalu kloním k dw5600 nebo té reedici dw5750, ty mě nějak přitahujou. prostě otloukánky přesně v duchu g-shock. ale zase mě u nich nebavěj ta hůř dostupná polozapuštěná tlačítka. v tomhle jsou ty dw290 nej.Podstatně, 5610 mají také ovládání na nehet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Uvědomil jsem si, že zde zatím nemám žádnou fotku tohoto typu, na fóru velmi oblíbeného. Tzv. volantovka, poddruh parkovišťovka. Pak jsou ještě kolonovky, topspeedovky a možná i nějaké další Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Ad k tem stopkam. Jeste to maji g9000 mudman, ale tam je za trest mackat ta tlacitka. @5etter - Ty pirate! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Mají to třeba G-3010, G-3110, G-3011, G-3111 tedy Casio s moduly 2453 a 2454 co mě teď tak napadá. Určitě je jich víc. cestou z oběda.já vám nevím. jsem ve fázi výběru dalších digi géček (asi padesátých v pořadí), ale snad žádný model kromě DW5xxx nemá zobrazení času v modu stopek. nechápu, proč to třeba nedali do gwm5610 atp.. já bych to chtěl, spolu s radiem a solárem. prostě to není.třeba tyhle dw290, ty mají podle mě nejsmysluplnější uspořádání displeje.20180212_130857.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky tam: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Mají to třeba G-3010, G-3110, G-3011, G-3111 tedy Casio s moduly 2453 a 2454 co mě teď tak napadá. Určitě je jich víc.tak mi ještě poraď, kde je (nové) koupit .na podzim se tady v inzerci jedny 3010 nabízely, ale když jsem se ptal, tak už byly fuč.tvoji nabídku pečlivě sleduju a pořád doufám, že dáš něco, co mě zaujme Taky tam:to bychom někdy mohli dát sčucha..? rád bych ještě využil nějakého digi srazu, dokud pracuju v praze. nedávno mě 5etter zatáhl na pankráci do jednoho pajzlu na dobrý pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Ty DW-290 jsou podle mě fakt nejlepší otloukánky, který si člověk může představit. 5etter: hezká volantovka, budu muset taky nějakou udělat, takovou jsem sem, myslím, dost dlouho nedal :-) No a jen tak mimochodem se chlubím, co mám dnes na ruce....konečně dorazily (i když ono to vlastně netrvalo vůbec dlouho). Chystám se je běžně nosit, nové nejsou, ale myslím, že jejich stav je hodně dobrý. Já nějak už žádné funkce na hodinkách nepoužívám, a tyhle DEP-600 mají prostě jen to, co vidíte právě na displeji, plus samozřejmě různé potápěčské funkce, které ale osobně asi nikdy nevyužiju..takže jsou to pro mě digi, kde prostě nemá smysl nikam ze základního režimu přepínat..což, asi stárnu, začínám považovat za osvobozující :-) Zatím jen taková nepovedená mobilem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Krásná akvizice a budu se těšit na hezčí foto, příležitostně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Tak tomu říkám macky! Netlačí ten senzor vlevo nebo co to je do ruky? Jinak teda gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Máš pravdu, je to senzor...do ruky mě netlačí, a i kdyby tlačil, tak to prostě dám a zvyknu si :-) Frostie: Pokud bude víc času třeba hned zítra, tak se pokusím je vyfotit lépe...ale spíš myslím, že to nechám, až bude opravdu klid a vezmu je třeba někam do přírody.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 to bychom někdy mohli dát sčucha..? rád bych ještě využil nějakého digi srazu, dokud pracuju v praze. nedávno mě 5etter zatáhl na pankráci do jednoho pajzlu na dobrý pokec.Já jsem pro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Tak to mě mrzí, že už jsem s výletama na Pankrác skončil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 ..u vykonávání potřeby bych očekával, že budeš mít zapnuté stopky.. t2: zkusím se ti ozvat, jak mi to vyjde. vychází mi to na čtvrtky, a to navíc jen někdy...další by se přidali?popř. bych se rád zúčastnil, pokud budete nějaký srazík organizovat. jinak jsem našel ještě jedny digošky co by se mi líbily - MTG-M900 s multibandem na tahuhttps://www.amazon.com/G-Shock-MTGM900DA-8CR-Tough-Atomic-Stainless/dp/B0094BKASS/ref=swr_wa_1_sestěm bych vytknul snad jen ten béžovošedý bazmek mezi tahem a pouzdrem, ale to už bych chtěl asi moc. kdysi jsem měl v podobném duchu G800 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Je to všechno z let 2001/2003, tak se možná někde ještě můžou výjimečně objevit i nové. Já mám několikery sice použité, ale v pěkném stavu, ale zatím je nenabízím, protože pro prodej takových není dobrá doba. Jsou už staré na to, aby někoho ohromily, ale zase mladé na to, aby je někdo chtěl jako sbírkové nebo retro. tak mi ještě poraď, kde je (nové) koupit .na podzim se tady v inzerci jedny 3010 nabízely, ale když jsem se ptal, tak už byly fuč.tvoji nabídku pečlivě sleduju a pořád doufám, že dáš něco, co mě zaujme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 TéCéčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Q > "tovaryš" ....a ještě jedna věc - je pravda, že po plném nabití baterky napájí hodinky(5610) solární článek sám [pokud je ovšem vystaven světlu] a nebo se přeměna světla ukončí a nabíjení začne až při poklesu napětí baterky pod určitou, výrobcem nastavenou hodnotu a hodinky jedou na baterku..??Hodinky nejsou nikdy provozovány na samotný solární článek, ten pouze dobíjí aku dle potřeby. Nekde jsem se ptal na modely solar od Seiko jine nez (A156, A628, A258, A557) zda znate dalsi verze.Tak tedy A944 mne jeste chybi... A jsou provozovany na samotny solarni clanek a dokonce indikuji aktualni zdroj.(nemaji accu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bohuzel byly za moc, a pri stavu v jakem byly se to dalo cekat. Byla i verze v plastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se