siwi Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Dneska jsem je musel zase na chvilku nasadit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Letošní premiéra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Takhle kdyby vypadaly dnešní digi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Kdyby byly ve stavu nových a s funkční vodotěsností, neměl bych důvod dále držet ta casia, co jsem postoval včera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Kdyby byly ve stavu nových a s funkční vodotěsností, neměl bych důvod dále držet ta casia, co jsem postoval včera...Ano, jak přesně ti rozumím. Ač Frostie tester, také bych neměl srdce, lézt s vintage do vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Letošní premiéra IMG_20180308_175334-01.pngOpravdu moc pěkný... Klasika nad klasiku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Jako skoro furt: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Někdy mám chuť ošidit rodinu, vzít úspory a koupit nějaký takovýhle Seika v NOS stavu na eBayi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Sice ne digi, ale po delší době na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Hezký digitálky A propos, dělalo někdy Seiko ledky? Nic jsem nenašel, ale jak známo, neumím moc hledat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Seiko nevím, ale Pulsar divize zcela jistě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ještě jedna včerejší: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ale v době, kdy Pulsar dělal ledky, nebyl divizí Seika, nýbrž Hamiltonu. Tak možná proto ho Japonci koupili, aby to nemuseli vyvíjet sami... Nicméně pod značkou Seiko jsem nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 máte to všichni moc pěkný, ale musíte uznat sami..nejhezčí digitálky mám tady prostě já: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ještě jedna starší - loňská o tom, jakými proměnami dokáží procházet bez ztráty kytičky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ale vážně, jedno se jim musí nechat. jsou to bezkonkurenčně nejpohodlnější hodinky s integrovaným řemínkem, co jsem kdy měl. proto je rád a často nosím.pokud vyjde sraz, tak zúčastnivší se budou mít tu čest se s nimi seznámit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 LED z Japonců dělali třeba Citizen nebo Ricoh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Nebo Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Děkuji za potvrzení mojí domněnky. S LED ricohem jsem se ještě nesetkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Dneska gauče Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Parádní gauče s hloubkoměrem... Je to tak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se