Komar1981 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Pred casem jsem si poridil Prim Automat (televize), vzdycky se mi libily. Nikdy jsem o digitalkach moc nepremyslel a zpetne kdyz to tak vezmu, tak jsem je nikdy nemel rad. Ted jsem hledal neco, o co bych se tolik nemusel bat pri sportu a opravach auta a tak... volba padla na Casio F-91W, proste takovej digi dinosaurus, aby zapad k mymu starymu autu (1986), starym primkam (1980 cca).... Casia jsou sice novy, ale designove jsou uz "klasika"... https://photos.app.goo.gl/LK5YPdg2pxhdjKtl1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Pred casem jsem si poridil Prim Automat (televize), vzdycky se mi libily. Nikdy jsem o digitalkach moc nepremyslel a zpetne kdyz to tak vezmu, tak jsem je nikdy nemel rad. Ted jsem hledal neco, o co bych se tolik nemusel bat pri sportu a opravach auta a tak... volba padla na Casio F-91W, proste takovej digi dinosaurus, aby zapad k mymu starymu autu (1986), starym primkam (1980 cca).... Casia jsou sice novy, ale designove jsou uz "klasika"... https://photos.app.goo.gl/LK5YPdg2pxhdjKtl1Ano, to jsou tak legendární hodinky, že zde mají i svoje vlastní vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komar1981 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 @Frostie: takova propagace. 1] jj. klasiky2] add vlakno: vim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 mé se synchronizují jen když si vzpomenu, tj. cca jednou za 1-3 měsíce. a upřímně - neměnil bych Mně se moje 5610 seřídí taky jenom, když je vyvezu někam mino město. To už tu každý ví Tentokrát to bylo přesně po měsíci. Za tu dobu se předešly o rovných 6 s. Takže u mě dobrý: 16 melodii za tu cenu! No nekup to. To nestahnu ani 16 songu z iTunes. Sent from my iPhone using Tapatalk Tyhle Montany nejsou ale úplně obvyklé. Moc zajímavý kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Vintage!Před obědem jsem chtěl něco mlsnout. A co byste řekli, že bylo v mrazáku místo zmrliny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Diky siwi. Kdyby nebyly tak lehoucky a drobny, tak bych je urcite rad nosil.Nostalgie je mocna:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dnes mě doma čekaly nějaké domácí práce a podobně, tak jsem po delší době vytáhl Géčka. A jak jsem nahrávám tu fotku, tak koukám, že je mám pěkně umaštěný :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Panove, mam na vas prosbu. Vyhrabal jsem digi po tchanovi a bohuzel se mi, at jsem guglil jak jsem guglil, nepodarilo je identifikovat. Jeste k tomu mi tam chybi plisek pod pravym spodnim tlacitkem.Muzete mne navezt co je to za model a jestli se plisek da nekde sehnat? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Klasické sedmimelodiovky od Vietnamců z konce 80. let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jo, tak mozna proto jsem je ani na tom googlu nenasel:-). Diky siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ajaj, tak mi rupnul gumovej pásek. Za plnýho provozu. Sundavám si bundu a najednou takovej divnej pocit na zápěstí. Skoro jsem se orosil tím co se mohlo stát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Ale aftermarket, pokud ne rovnou original by se mohl dát sehnat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 To jo. Dá se sehnat něco přímo od Casia, nemusí to být úplně stejnej. Nebyl moc pohodlnej a občas jsem ho přehazoval za jinej. A šla by tam i kůže: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jj, ta kůže tomu sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jo, to znám. Mně se takhle jednou řemen taky doslova zlomil. On ten plast po letech tak nějak vyschne nebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 No proto taky nesbírám plasťáky, přestože jsou někdy hezčí než kovový verze. Ani je nemusíš nosit, přesto časem, pokud není pásek bez přístupu vzduchu, tak zdegraguje a praskne. A na některý typy už ho neseženeš nebo hrozně draho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 A když ho seženeš tak bude stejně starej, takže nevíš jak dlouho přežije. Proto původní pásky ve sbírce nevyžaduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Já některý historický pásky mám originál zabalený. Když se vyndají z obalu, tak poznáš, že jsou OK nebo jestli jsou už chycený. Někdy, když je obal poškozenej, tak na tom místě už je pak na pásku vidět oxidace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Zátiší s kadibudkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Moc hezké...a zaujal mne ten velký zámek - jako by byl uvnitř ukrytý nějaký poklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se