Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Pred casem jsem si poridil Prim Automat (televize), vzdycky se mi libily. Nikdy jsem o digitalkach moc nepremyslel a zpetne kdyz to tak vezmu, tak jsem je nikdy nemel rad. Ted jsem hledal neco, o co bych se tolik nemusel bat pri sportu a opravach auta a tak... volba padla na Casio F-91W, proste takovej digi dinosaurus, aby zapad k mymu starymu autu (1986), starym primkam (1980 cca).... Casia jsou sice novy, ale designove jsou uz "klasika"... 

https://photos.app.goo.gl/LK5YPdg2pxhdjKtl1

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pred casem jsem si poridil Prim Automat (televize), vzdycky se mi libily. Nikdy jsem o digitalkach moc nepremyslel a zpetne kdyz to tak vezmu, tak jsem je nikdy nemel rad. Ted jsem hledal neco, o co bych se tolik nemusel bat pri sportu a opravach auta a tak... volba padla na Casio F-91W, proste takovej digi dinosaurus, aby zapad k mymu starymu autu (1986), starym primkam (1980 cca).... Casia jsou sice novy, ale designove jsou uz "klasika"...

https://photos.app.goo.gl/LK5YPdg2pxhdjKtl1

Ano, to jsou tak legendární hodinky, že zde mají i svoje vlastní vlákno...
Odkaz ke komentáři

mé se synchronizují jen když si vzpomenu, tj. cca jednou za 1-3 měsíce. a upřímně - neměnil bych :smile_anim:

Mně se moje 5610 seřídí taky jenom, když je vyvezu někam mino město. To už tu každý ví :) Tentokrát to bylo přesně po měsíci. Za tu dobu se předešly o rovných 6 s. Takže u mě dobrý:

post-437-0-71980900-1521463825_thumb.jpg

16 melodii za tu cenu! No nekup to. To nestahnu ani 16 songu z iTunes.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tyhle Montany nejsou ale úplně obvyklé. Moc zajímavý kousek  :clap:

Odkaz ke komentáři

Panove, mam na vas prosbu. Vyhrabal jsem digi po tchanovi a bohuzel se mi, at jsem guglil jak jsem guglil, nepodarilo je identifikovat. Jeste k tomu mi tam chybi plisek pod pravym spodnim tlacitkem.

Muzete mne navezt co je to za model a jestli se plisek da nekde sehnat? Diky

79a90d6138032054eb468dfe16f93281.jpg

1d77f3912d3ee7df32595d8c0045d399.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

No proto taky nesbírám plasťáky, přestože jsou někdy hezčí než kovový verze. Ani je nemusíš nosit, přesto časem, pokud není pásek bez přístupu vzduchu, tak zdegraguje a praskne. A na některý typy už ho neseženeš nebo hrozně draho.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...