tico1 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Combi som objednal pred dvoma dňami - ebay a za plnú cenu + Pitney Bowes shipping Som zvedavý na ten zázrak, ešte som nemal cenový pomer remeň/hodinky tak blízko 1
akai Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 U nas to pak rozvazi DPD...Sledovani mas zde... doruceni trvalo 9 dni...takto:
Frostie Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Marine Gear Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června 2018 uživatelem Frostie
Frostie Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Joo Honzo dělají ti radost.. že??Moc. Hlavně se mi v těchto pekelně horkých dnech nedělá vyrážka ze silikonových a nato strapů (jeden z důvodů pořízení hodinek). Kdyby byly v titanu, bylo by ještě lépe, ale v tomto provedení Casio nenabízí. Jinak už mohu hodnotit po cca měsíci i přesnost - + 3 sec/měs. Za mne ok, velmi.
Nestler Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Tak jsem je nazul asi po dvou mesicich a byl jsem prijemne prekvapen jak drzej cas. Sent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Přesně tyhle Primky jsem jako kluk měl. A jejich přesnost byla opravdu vynikající. Jen na ně nesměla kápnout voda při mytí rukou nebo jsem se nesměl moc zpotit. To pak bylo na zbytek dne po parádě
Olin.uj Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Jj parádní... A jak říkáš.. opravdu drží čas. siwi... Ten druhý typ Primek takový problém již neměl .. co se vlhkosti týče.
siwi Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Tak to je zajímavá informace. S těmi šestimístnými žádnou praktickou zkušenost nemám.
Nestler Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Diky hosi. Cas na sestimistnych serizen, tak dam za mesic vedet jak dopadly. Sent from my iPhone using Tapatalk
nooski Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Jsou naprosto parádní a ze všech hodinek, které mám, je nejvíce lidí kladně komentovalo
Nestler Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Tak mi to nedalo. Kabelu jsem prohrabal a skutecne jsem jich tam par nasel Sent from my iPhone using Tapatalk
Frostie Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Diky hosi. Cas na sestimistnych serizen, tak dam za mesic vedet jak dopadly. Sent from my iPhone using TapatalkBudu se těšit na výsledek, máš je parádní
siwi Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Tak mi to nedalo. Kabelu jsem prohrabal a skutecne jsem jich tam par nasel Sent from my iPhone using Tapatalk Notywole, to je pohled!!!
Nestler Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Diky Frostie, 15.7. s nimi budu zpet a uvidime. Nejradsi bych seridil a meril vsechny, aby bylo videt i odchylky u jednotlivejch kusu, ale na to jsem sakra linej:-)
Frostie Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 To si myslím, že je dost náročné. Možná, každý měsíc jeden, dva modely. To by mohlo jít. Diky Frostie, 15.7. s nimi budu zpet a uvidime. Nejradsi bych seridil a meril vsechny, aby bylo videt i odchylky u jednotlivejch kusu, ale na to jsem sakra linej:-)
michalval Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Tak mi to nedalo. Kabelu jsem prohrabal a skutecne jsem jich tam par nasel Sent from my iPhone using TapatalkHustý, jak by řekly moje děti. Ty to sbíráš, jak známky. Už Ti chybí jen aršík :-D
Nestler Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Odesláno 16. června 2018 To michalval: Od te doby, co jsem je videl vydrazit na Aukru za 17 litru, uz je nebudu sbirat, ale asi jen prodavat:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se