t2 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Tuty jsou fakt nádherný. Nemam ani žádnej vrak, natož v takhle krásným stavu. Vůbec všechny ty ocelovky z přelomu 80. a 90. let jsou super, kvalitně provedené a ještě s neotřelými funkcemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 @t2: Wow!Mám to sem dávat nebo ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 To babí léto mě baví. W-39 na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 filo-boxer: moc pěkné..klasika digi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Diky. Pro me to jsou idealni poctive digi ze stare skoly. Kov, sklo, modul, ktery i dneska (a dalsich X let) sezenu za par kacek a vymenim za par minut, pokud mi do nich treba natece. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Marliny: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 Pekné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Dneska trochu digitální archeologie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Starý dobrý digi z doby, kdy se ještě nebraly jako laciná alternativa ručičkovejch. Prostě dvě baterie a kovové pouzdro se srewbackem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Starý dobrý digi z doby, kdy se ještě nebraly jako laciná alternativa ručičkovejch. Prostě dvě baterie a kovové pouzdro se srewbackem.Prostě nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Přesně Frostie... parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Taky mám jedny digi Orienty. Ale jsou v plastu. Zkusil jsem jim dát kožený řemínek, ale moc se mi to nelíbí, tak tam asi vrátím ten plasťák.Mají celkem zajímavě řešený displej. Označení mají N24102-40. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tak na plastové Orientky jsem ještě nenarazil. Každopádně zajímavé:-)Noo a já dnes opět na houbách. Teď si užívám Casia M 1230 ..takže i jedna se hříbkem:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 t2: dík.. ale všiml jsem si až z fotek, že mám trochu rozhozený stroječek. Až budu měnit baterku, musím to napravit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Taky mám jedny digi Orienty. Ale jsou v plastu. Zkusil jsem jim dát kožený řemínek, ale moc se mi to nelíbí, tak tam asi vrátím ten plasťák.Mají celkem zajímavě řešený displej. Označení mají N24102-40.Parádní, pro mne zcela neznámý model Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Musim na huby! Minulý rok som našiel len toto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Pěkná muchomůrkoffka. A ty Olinovy Casia jsou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav2011 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 ... na houby jdu až zítra Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav2011 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 (upraveno) BTW muchomůrka je luxusní. Vypadá jak umělá - dlouho jsem takovou neviděl. Upraveno 27. září 2018 uživatelem vaclav2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se