Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk

Ja to neznam a nenecham se od vas nakazit, bacilonosici :-P.

...už je pozdě...virus se šíří tím, že si koupíš hodinky od někoho z nás...a já jsem ti už jedny prodal...   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...už je pozdě...virus se šíří tím, že si koupíš hodinky od někoho z nás...a já jsem ti už jedny prodal...   

Ale, tak to je teda uroven, upozornit na nebezpecnost vyrobku az pote, co si ji zakaznik koupi? to je na ČOI-ku :-). A navic to byly g-shocky pro mou dceru. A mi to bylo hned divne, ze je s nima tak spokojena, dokonce s nima i spi. Snad to taky nechytla :-D.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Ale, tak to je teda uroven, upozornit na nebezpecnost vyrobku az pote, co si ji zakaznik koupi? to je na ČOI-ku :-). A navic to byly g-shocky pro mou dceru. A mi to bylo hned divne, ze je s nima tak spokojena, dokonce s nima i spi. Snad to taky nechytla :-D.

To můžeš jednoduše zjistit - zeptej se jí, jestli by chtěla, abys jí koupil další G-shocky (nějaký pěkný jí ukaž)...pokud řekne, že jo, je to jasný   :lol2:   

Odkaz ke komentáři

To můžeš jednoduše zjistit - zeptej se jí, jestli by chtěla, abys jí koupil další G-shocky (nějaký pěkný jí ukaž)...pokud řekne, že jo, je to jasný   :lol2:   

:-)...nic! sifon! dva! 

Dalsi hodinky ode mne dostane nejdriv za tri roky ;-).

Už to, že se člověk zaregistruje na tohle fórum je prvním příznakem nákazy :)

...udelal sem to z nedbalosti a lehkomyslnosti ;-).

A navic sem tu koupil jen dvoje hodinky :-D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...