Xenomorfus Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 Ja to neznam a nenecham se od vas nakazit, bacilonosici :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 To si řekneme za nějaký ten měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Solárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Ja to neznam a nenecham se od vas nakazit, bacilonosici :-P. ...už je pozdě...virus se šíří tím, že si koupíš hodinky od někoho z nás...a já jsem ti už jedny prodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 ...už je pozdě...virus se šíří tím, že si koupíš hodinky od někoho z nás...a já jsem ti už jedny prodal... Ale, tak to je teda uroven, upozornit na nebezpecnost vyrobku az pote, co si ji zakaznik koupi? to je na ČOI-ku :-). A navic to byly g-shocky pro mou dceru. A mi to bylo hned divne, ze je s nima tak spokojena, dokonce s nima i spi. Snad to taky nechytla :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 prve protreky prt-40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Ale, tak to je teda uroven, upozornit na nebezpecnost vyrobku az pote, co si ji zakaznik koupi? to je na ČOI-ku :-). A navic to byly g-shocky pro mou dceru. A mi to bylo hned divne, ze je s nima tak spokojena, dokonce s nima i spi. Snad to taky nechytla :-D. To můžeš jednoduše zjistit - zeptej se jí, jestli by chtěla, abys jí koupil další G-shocky (nějaký pěkný jí ukaž)...pokud řekne, že jo, je to jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 (upraveno) Dneska na výletě s Radarama. Mělo to jet už v jednu....Tak jsem vyšplhal na rozhlednu jestli neuvidím, že jede nějaká náhrada. Ale nikde nic. Upraveno 22. srpna 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Už to, že se člověk zaregistruje na tohle fórum je prvním příznakem nákazy Ja to neznam a nenecham se od vas nakazit, bacilonosici :-P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 To můžeš jednoduše zjistit - zeptej se jí, jestli by chtěla, abys jí koupil další G-shocky (nějaký pěkný jí ukaž)...pokud řekne, že jo, je to jasný :-)...nic! sifon! dva! Dalsi hodinky ode mne dostane nejdriv za tri roky ;-). Už to, že se člověk zaregistruje na tohle fórum je prvním příznakem nákazy ...udelal sem to z nedbalosti a lehkomyslnosti ;-).A navic sem tu koupil jen dvoje hodinky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 ...udelal sem to z nedbalosti a lehkomyslnosti ;-).A navic sem tu koupil jen dvoje hodinky :-D Tak to seš jasnej případ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Solárky Další krásnej kousek! Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 dnes W735 na střídačku s O-S. s obojema absolutní spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Perfektní dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ubdalakulan Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 dávám jim celkem zabrat Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Dneska DBC 610 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Prosimte, co jsou přesně za model ty Orient Star? dnes W735 na střídačku s O-S. s obojema absolutní spokojenost. IMG_5878.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Prosimte, co jsou přesně za model ty Orient Star?jsou to tyhle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75355-orient-star-el05002b/?hl=orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Stejně jako včera. Ale nějak se mi srazily. Takle se mi zařezaly do ruky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Díky, v detailních fotkach parádní. Podobne z řady classic jen s ručním natahem a rovněž rezervou natahu mně ucarovaly. U nás bohužel nesehnatelne. jsou to tyhle:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75355-orient-star-el05002b/?hl=orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se