vlasta66 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Tých futuristických digitálok sa tu akosi namnožilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Tak přidám taky jedny futuristické - Casio ME-200 Meta Rezo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Tak přidám taky jedny futuristické - Casio ME-200 Meta RezoVeľmi pekné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olgojc Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Po 30 letech :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 t2: moc pěkné. Říkal jsem si, že bych mohl pro dnešní nedělní den vytáhnout DW 7000.. Nakonec jsou na ruce dlouho nenošené AA-86. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Dneska zlatky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Olin.uj + siwi: oboje moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 (upraveno) Jako ortodoxní manuálista jsem si dneska vychutnával automat. Foto je bohužel mobilovka. Ale dávám dva obrázky, jeden tmavší kde je ok ruka a hodinky tmavší. No a druhý kde jsou hodinky ok a zase ruka je přesvětlená. Upraveno 8. dubna 2019 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2019 Rado pekny, ale co to je za karu se spravne poskladanym manualnim razenim a rucni brzdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Dvojkovej.Ale je to jen čtyřkvalt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Dneska návrat k manuálu: téměř youngtimer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Jako ortodoxní manuálista jsem si dneska vychutnával automat. Foto je bohužel mobilovka. Ale dávám dva obrázky, jeden tmavší kde je ok ruka a hodinky tmavší. No a druhý kde jsou hodinky ok a zase ruka je přesvětlená. x20190408_190028.jpgx20190408_190019.jpgZase keramika, a zase slintám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Quatro, uz mas tie protreky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 @t2 - dvojkovym taky drandim, ale v manualu. Plus mam skoro o 100k km vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Já ho mám i s papírama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Já si půjčil toho focuse cíleně pro ten automat. Jinak mám na svých autech jen manuály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Quatro, uz mas tie protreky? Bohužiaľ, ešte nie Ale ak sa naplní môj predpoklad, z ktorého vychádzam pre môj budúci plán, tak je možné, že už takto o týždeň spočinú na zápästí mojej pravej ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Ve skutečnosti je o hodinu víc: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se