Olin.uj Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Bulery ..opravdu moc pěkné hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Longines su nadherne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Před hodinou, Gombo napsal: Před Longinesy smekám. Ten atypický tvar pouzdra, běžecká dráha kolem displeje, čtverečky s písmeny a symboly, celkově čisté a krásné. Pěkně, Gombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Gombo napsal: [ Nadherny kousek a ve skvelem stavu. To pismo Longines bylo takhle upravene pro digitalky nebo proste v nejakych letech? EDIT: napadá mě, že jsou pouze propojená jednotlivá písmena, aby byl nápis Longines v jednom kuse, protože se to lepilo na sklo... Upraveno 28. listopadu 2020 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Neřikej mi, že Longines a ještě v takhle luxusním stavu máš taky z blešáku.... Já snad budu muset začít taky zase jezdit. Tedy až nás opět pustí k soudruhům do NSR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Ano. Z viedenskeho blesaku. Preto ich aj mam. Da sa tam za par eur natrafit na pekne kusky. Vintazne analogy tam chodia vykupovat araby, ale digitalky ich nezaujimaju. Tie tam chodim vyjupovat ja . No a uz sa mi odtial podarilo podonasat aj zaujimave analogove vintazky, ale to tam musim byt o siedmej rano. No len korona mi teraz vyraba deficit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Nádherný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tak ty bych bral! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 To je nářez!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Oproti Gombovi jen zcela obyčejné: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Obyčejné.. přesto pěkné ! Hlavně že dělají radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Díky. Naštěstí jsou velice zachovalé. Ale jinak je to taková ta klasická levná asijská produkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Tak at taky neco na nedeli prihodim ... ja dnes nejakou dobu TS-2000 takto... asi neco na pul cesty mezi oběma. ETC -je videt, ze na ne nezapominas a obcas nasadis -pekne. A Gombo ? opet bezkonkurencni... Asi na nich neni origo naramek(puvodni oznaceni neznam) a jeste ke vsemu je pochroumano zapinani, pokud narazim na vhodnejsi tak vymenim. Tydle jsem sem myslim jeste nedaval, ode mne tedy asi premiera... (-zaslouzily by lepsi foto, tak se pokusim priste) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 před 5 hodinami, siwi napsal: Oproti Gombovi jen zcela obyčejné: Takych obycajnych mam tiez niokolko kusov a musim priznat,ze co sa tyka modulov z azije,tak tie sa najlahsie ozivuju, ak ich vobec je treba ozivovat. To Swiss moduly su na robotu hruza oproti tymto lacnym. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 akai: Na svých TS-2000 mám vizuálně podobný náramek.. označení B-367L.. Co není originál tak černý střed čidla... Jinak moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 TS-2000 a TS-3000 jsou parádní. S modulem 515 pak už bohužel kovové verze nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Tak at taky neco na nedeli prihodim ... ja dnes nejakou dobu TS-2000 takto... asi neco na pul cesty mezi oběma. ETC -je videt, ze na ne nezapominas a obcas nasadis -pekne. A Gombo ? opet bezkonkurencni... Asi na nich neni origo naramek(puvodni oznaceni neznam) a jeste ke vsemu je pochroumano zapinani, pokud narazim na vhodnejsi tak vymenim. Tydle jsem sem myslim jeste nedaval, ode mne tedy asi premiera... (-zaslouzily by lepsi foto, tak se pokusim priste) No jo... Ale hodinky s teploměrem jsou opravdu úžasný.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se