akai Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Taky obema diky a jo mam z nich radost , -tyto jsem ovsem uz neziskal za uplne malo - z naseho kontinentu a pod 100 uz jsem ho neukecal, ale myslim ,ze i tak dobry. Jinak snad lepsi fotopokus zde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Již několik dní užívám si plasťáčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 před 15 minutami, Gombo napsal: Jako fakt ??? Čumím jak péro z gauce :0D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Tak tento model jsem viděl zatím jen v katalogu. Paráda, Gombo. Ty vždy něčím překvapíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 (upraveno) Tyhle jsem sem dával už 20. dubna. Dokonce v tomto stejném vlákně. TADY Nicméně to nic nemění na tom, že jsou to parádní strojovny. A Gombo je umí nosit i na levé. Upraveno 2. prosince 2020 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Citizen 30-0225, poměrně vzácný typ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Moc pěkné... Taky bych je mohl mít ve své sbírce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Pěkný kousky, původně 1990,- "šilinků" Já dneska takle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Celu stranu z tej reklamy nemas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Mám je to stránka z Quelle, rok si nejsem jistej ´91? ´92? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Není zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Na to se tak krásně dívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Gombo, koľko máš tých hodiniek??? Ja tipujem, že tak 1 000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se