akai Odesláno 17. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2021 (upraveno) A z Italie dorazivsi 9590 mnou "dodelavane" musim zverejnit i zde... Na ruce tedy takto... (zde kompletace...) Upraveno 17. ledna 2021 uživatelem akai edit: edit odkazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Kedysi dávno: Casio G-Shock GW-M5610-1ER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 1979 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 To teda koukám. Podle těch popisek na klávesnici mají dedikovaná, nebo teda spíš dvojfunkční tlačítka na nastavení přímo na klávesnici kalkulačky? Tipuju a hádám: HR-hour, Mi-minute, YR-year, Mo-month, DT-date, A/P-AM/PM? Trefil jsem to? Na rok 1979 zajímavý a pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Je to presne tak, ako pises. Navyse maju na budik melodiu namiesto pipania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Jasně, notičky. Jestli jsou tyhle z roku 1979 a první komerčně prodávané digitálky s kalkulajdou jsou z roku 1975, pak se jedná o jedny z prvních průkopníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Před hodinou, Gombo napsal: Je to presne tak, ako pises. Navyse maju na budik melodiu namiesto pipania No, každopádně jsou bez chybičky. Ta 08 za datumem prezentuje rok 2008? Nelze nastavit tok 2021, protože už skončil naprogramovaný kalendář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) @Frostie za datumom je bud rok,alebo sekundy. Na foto su sekundy. Rok sa da nastavit aj 21 Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 2 minutami, Gombo napsal: @Frostie za datumom je bud rok,alebo sekundy. Na foto su sekundy. Rok sa da nastavit aj 21 aha, výborně, díky za doplnění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Krásný!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Tyto fakt pochvalu zasluhuji, opravdu moc krasne. Tak jak mne calc. nechavaji chladnym, tak tyto bych mohl moc. Jeste tak videt jak to vymysleli uvnitr... -je to neci modul? nebo nejaka vlastni objednavkova iniciativa? To jsou v podstate tyto MA aj. - pred rokem zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Ze své podstaty a svého hodinkového vývoje dnes nemám rád cokoli na baterku. Nad digitálkama jsem před pár lety zlomil hůl a rozprodal je. Never say never. Tohle mi dnes přinesl pošťák. I když se musím přiznat, že po tomhle modelu pokukuji, co vyšel na trh, ale teď jsem asi dozrál zpět. Jsem prostě ztracen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Nemít na ruce Géčka, tak jsem po těch Megách skočil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 @Honza.manta nemám pocit, že jsi ztracen, ale znovu pevně vysílačem nalezen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 před 23 hodinami, Gombo napsal: 1979 S tímto modulem bylo víc značek. Já je mám pod značkou Zeon. Ale rozhodně ne v tak hezkém stavu, jako Gombo. A taky trochu zlobí displej. Nezobrazují se některé segmenty. Teď v nich ale nemám baterii. Ale moc se mi líbí ten kovový pásek. Je krásně jemný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Ze své podstaty a svého hodinkového vývoje dnes nemám rád cokoli na baterku. Nad digitálkama jsem před pár lety zlomil hůl a rozprodal je. Never say never. Tohle mi dnes přinesl pošťák. I když se musím přiznat, že po tomhle modelu pokukuji, co vyšel na trh, ale teď jsem asi dozrál zpět. Jsem prostě ztracen.Naprosto tě chápu. Tomuhle kousku sevtěžko odolává. Určitě nebudeš litovat.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Koupený už vloni, ale dneska nový řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 14 hodinami, t2 napsal: Koupený už vloni, ale dneska nový řemínek. Si to mal dať do vlákna ProTrek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Dneska zase něco staršího. Z doby kdy kov byl opravdu kov, sklo je sklo a né plast. Screwback, no prostě paráda a to i s tou spoustou šrámů. Soudkový pouzdra se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se