Jump to content

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Recommended Posts

Posted

Diky vsem za slova chvaly, a snad jeste nejaky cas pobezi.
@jendazhor -lcd/novota/ mne taky zarazi, sice neni tento model casto videt, ale kdyz uz, tak bud ma displej  v tomto stavu nebo naopak uplne ko a black. Nic mezi tim.
Jednim  prekvapily, sklo neni sklo ale asi nejaky plast.
Pri poklepu je ten pocit jinej. Kazdopadne s plexi tictac (coz jakoby nektere stare noname digi mely) to nema nic spolecneho.
Obrazek ebay -sklo by se spatne... ↓↓↓
Pekne drzeli ciselnou radu v serii... 0614-0624-0634-0644-0654-0664-0674 .  Ze by existovaly i 84 a 94 nevim. 
Neco malo mne jeste chybi, az to bude komplet tak to sem soupnu. 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

A Radiant jsem nedavno zahledl... -a pokud ten tah na obrazku k nim patri, tak taky pekna poctiva praca.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Jojo ten k nim patří. Já je ale mám na kovovým Casiu. Ani si už nevzpomenu co bylo s tím původním.

Posted
Bodaj by, ked su nove:)
A můžu se zeptat, odkud jsi je bral? O nových Elektronikách taky uvažuju.
Posted
před 1 hodinou, johan666 napsal:

Po dlhsej dobe som sa zacital do prispevkov a hned som si musel zaobstarat aj ja nejake digitalky.

Jakou má tah šířku u spony?

A jaká je celková délka od začárku tahu po háček spony?

Diky moc za změření. Taky mě lákají!

Posted
před 29 minutami, johan666 napsal:

Tak narychlo zmerane,sirka je 15mm a celková dlzka 225mm

Díky!

To je na mě hodně na hraně, asi si nechám zajit chuť.