Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj, holt mám už lehce slabší zrak, už třeba na kalkulajdy s normálním displejem jsem hůř viděl. Ty zas měli pro mne malé číslice. Ale jak píšu, pokud jsi s nimi spokojen a vyhovují ti, tak vše ok

Odesláno

Někdy v pravěku se tu řešil - byl tu návod- na změnu osvitu displeje z inverzu na normální a opačně. Snad k tomu stačilo jen otočit polarizační sklo nebo co.

Sám bych se do toho asi nepustil, ale co mám tak v hlavě, tak pár zručnějších to tu vyzkoušelo a ono to funguje.

Odesláno

Někdy v pravěku se tu řešil - byl tu návod- na změnu osvitu displeje z inverzu na normální a opačně. Snad k tomu stačilo jen otočit polarizační sklo nebo co.

Sám bych se do toho asi nepustil, ale co mám tak v hlavě, tak pár zručnějších to tu vyzkoušelo a ono to funguje.

Presne toto som riešil, chcel som otočiť polarizačný filter a... praskol mi displej (filter bol prilepený o displej), takže je po hodinkách :frusty:

teraz riešim aký modul by pasoval z iných digitáliek s klasickým displejom, skúste mi poradiť, :helpsmilie:

P.S. Inak ta čitateľnosť bola fakt oničom...

Odesláno

Dnes několik hodin na střelnici, mnoho ráží, mnoho ran s Casio PRW 3500-1  ... jsou vynikající, s Nato strapem asi nadlouho moje definitivní ..... jediný, na co jsem si z minulých obyč. Timexů zvyknul a co Casio nemá, je možnost rozsvítit a každým dalším namačknutím prodloužit dobu svícení, takže lze v poho v naprosté tmě nařídit např. budík nebo cokoli jiného.... s Casio je noční nastavování nadýl....

post-5779-0-93309000-1449768008_thumb.jpg

post-5779-0-01486400-1449768017_thumb.jpg

Odesláno

A nemá to dvě různé doby osvitu? Já jsem u mých GX56 i Lineage měl 1,5 a 3 sec, nastavitelných v menu

Odesláno

A nemá to dvě různé doby osvitu? Já jsem u mých GX56 i Lineage měl 1,5 a 3 sec, nastavitelných v menu

To mají, ale jakmile spustíš světlo a zmačkneš jiný gombík, tak světlo zhasne....:(

Odesláno

t2: ty MRT-200 mají taky hloubkoměr, menu se přepíná v pořadí tlak, výška (na celé metry), hloubka (na desetiny metrů), budík a stopky.

No ty moje 1160 to mají podobné. Jen výškoměr je po pěti metrech. Hloubkoměr moje verze nemá. Škoda, rád bych ho tam měl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...