Radimk Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Tak to jsi mě potěšil, že to s okami nemám ještě tak špatné.Mě inverz vadil třeba u sportovních digi na kolo, tam je to opravdu o čitelnosti.
Frostie Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Jj, holt mám už lehce slabší zrak, už třeba na kalkulajdy s normálním displejem jsem hůř viděl. Ty zas měli pro mne malé číslice. Ale jak píšu, pokud jsi s nimi spokojen a vyhovují ti, tak vše ok
Radimk Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Někdy v pravěku se tu řešil - byl tu návod- na změnu osvitu displeje z inverzu na normální a opačně. Snad k tomu stačilo jen otočit polarizační sklo nebo co.Sám bych se do toho asi nepustil, ale co mám tak v hlavě, tak pár zručnějších to tu vyzkoušelo a ono to funguje.
Frostie Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Aha, tak to mi uniklo,o tom by se dalo přemýšlet...
pavel1980 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Frostie: Ty nějak spěcháš, přečetl jsem si to až teď. MRT-200 mají modul 2413.
t2 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Taky dík za info. Mě připomínají moje géčka s modulem 1160, respektive 1161 ty mají navíc hloubkoměr.
luboš72 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Někdy v pravěku se tu řešil - byl tu návod- na změnu osvitu displeje z inverzu na normální a opačně. Snad k tomu stačilo jen otočit polarizační sklo nebo co.Sám bych se do toho asi nepustil, ale co mám tak v hlavě, tak pár zručnějších to tu vyzkoušelo a ono to funguje.Presne toto som riešil, chcel som otočiť polarizačný filter a... praskol mi displej (filter bol prilepený o displej), takže je po hodinkách teraz riešim aký modul by pasoval z iných digitáliek s klasickým displejom, skúste mi poradiť, P.S. Inak ta čitateľnosť bola fakt oničom...
FranaD Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Dnes několik hodin na střelnici, mnoho ráží, mnoho ran s Casio PRW 3500-1 ... jsou vynikající, s Nato strapem asi nadlouho moje definitivní ..... jediný, na co jsem si z minulých obyč. Timexů zvyknul a co Casio nemá, je možnost rozsvítit a každým dalším namačknutím prodloužit dobu svícení, takže lze v poho v naprosté tmě nařídit např. budík nebo cokoli jiného.... s Casio je noční nastavování nadýl....
Frostie Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 A nemá to dvě různé doby osvitu? Já jsem u mých GX56 i Lineage měl 1,5 a 3 sec, nastavitelných v menu
pavel1980 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 t2: ty MRT-200 mají taky hloubkoměr, menu se přepíná v pořadí tlak, výška (na celé metry), hloubka (na desetiny metrů), budík a stopky.
FranaD Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 A nemá to dvě různé doby osvitu? Já jsem u mých GX56 i Lineage měl 1,5 a 3 sec, nastavitelných v menuTo mají, ale jakmile spustíš světlo a zmačkneš jiný gombík, tak světlo zhasne....
t2 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 t2: ty MRT-200 mají taky hloubkoměr, menu se přepíná v pořadí tlak, výška (na celé metry), hloubka (na desetiny metrů), budík a stopky.No ty moje 1160 to mají podobné. Jen výškoměr je po pěti metrech. Hloubkoměr moje verze nemá. Škoda, rád bych ho tam měl.
t2 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Dneska digi s měsíčkem:a během včerejška jsem vystřídal 7 kousků. Za všechny jen jedny:
siwi Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2015 ...za všechny jsi vybral moc dobře
People Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Za 500kc ci za 10 litrov, vsetko je to casio ten samy plast.
Frostie Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Tak já dnes nový dárek z HKG, Casio AW 80D-1. Mám z nich radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se