t2 Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Dneska tyhle moje oblíbený vraky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Taky si někdy vezmu hodinky v příšerným stavu a vůbec mi to nevadí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martoon Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Jen nevim jestli jsou povazovany za digitalky (kdyz je nespojim s telefonem:-)) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Moje lyžařské. Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Moje lyžařské. Momentálně norsky letecké... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Dneska trochu porcelánu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Dnes Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Dnes HamiltonTo by šlo! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 v neděli na běžkách a W-735 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 To já těmhle skoro G-Shock modelům pořád ještě nepřišel na chuť. Jsou sice lepší a většinou toho víc umí, ale za to jsou levnější :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 tak tatím tyto Garmin Fenix 3 - spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Dnes klasika Citizen C023... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Pěkný Citizenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Dnes klasika Citizen C023... DSC_9934.JPGTisíckrát lepší než AMW 320R...:-) Ať ti hezky slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Pěkný Citizenky. Tisíckrát lepší než AMW 320R...:-) Ať ti hezky slouží Díky..jak jsem tu už někde psal, je to asi 4 měsíce, co jsem si pořídil jejich novějšího bratříčka (JP2004), ty jsem nosil asi 3 měsíce v kuse a jiný jsem na ruku nevzal, jsou opravdu skvělý (a chodily s přesností asi půl vteřiny měsičně do plusu) ...ale přece jen mi červíček v hlavě hlodal, protože já vždycky radši to původní, první, originální...a tak jsem pořídil tyhle C023, tedy předchozí model...fungují perfektně, měly tedy drobnou vadu, zpožďovaly se o cca 3 vteřiny denně, což je na quartzky hodně, ale otevřel jsem je a k velké radosti jistil, že mají "štelovací šroubek", tak jsem je na pár pokusů zatím došteloval na 5 vteřin měsíčně do plusu a jsem spokojený, i když by šlo dosáhnout i mnohem lepšího výsledku...pak jsem myslel, že oboje prodám a pořídím čistě stříbrnou verzi, ale stihl jsem prodat jen ty novější a došlo mi, že tudy cesta nevede...že si musím ty starší nechat a začít postupně sbírat jejich modifikace, abych měl jednou hezkou sbírku...takže určitě časem dojde i na další typy včetně toho, co už jsem prodal, jak to už bývá..takový je prostě život chronomagora :-)) EDIT...Frostie: to máš pravdu, takové AMW-320R jsou proti těmto jak dětská hračka z tržnice (spokojení majitelé odpustí, ale moje nenávist k AMW-320R po špatných zkušenostech stále trvá) Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Díky, přesně to je bohužel důvodem mé nenávisti k modelu, jedinému z celé produkce Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Prim na takovéto domácí blbnutí. Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 @p3k: Ty jsou dobrý. Jedávno tu někdo nabízel hned několikery. Zvažoval jsem nákup, ale pořád jsem se nedokázal rozhodnout. Možná jsi využil tutéž nabídku a rozhodl se rychle, k čemuž ti gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Dneska "modrý" desetičíselný kalkulačky: CA 62-1A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 @p3k: Ty jsou dobrý. Jedávno tu někdo nabízel hned několikery. Zvažoval jsem nákup, ale pořád jsem se nedokázal rozhodnout. Možná jsi využil tutéž nabídku a rozhodl se rychle, k čemuž ti gratuluju.Odsud nejsou, sháněl jsem dily, a postupně dal do kupy,i tak díky :-§) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se