Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk

To já těmhle skoro G-Shock modelům pořád ještě nepřišel na chuť. Jsou sice lepší a většinou toho víc umí, ale za to jsou levnější :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Chilliluk

Pěkný Citizenky.

Tisíckrát lepší než AMW 320R...:-) Ať ti hezky slouží

Díky..jak jsem tu už někde psal, je to asi 4 měsíce, co jsem si pořídil jejich novějšího bratříčka (JP2004), ty jsem nosil asi 3 měsíce v kuse a jiný jsem na ruku nevzal, jsou opravdu skvělý (a chodily s přesností asi půl vteřiny měsičně do plusu) ...ale přece jen mi červíček v hlavě hlodal, protože já vždycky radši to původní, první, originální...a tak jsem pořídil tyhle C023, tedy předchozí model...fungují perfektně, měly tedy drobnou vadu, zpožďovaly se o cca 3 vteřiny denně, což je na quartzky hodně, ale otevřel jsem je a k velké radosti jistil, že mají "štelovací šroubek", tak jsem je na pár pokusů zatím došteloval na 5 vteřin měsíčně do plusu a jsem spokojený, i když by šlo dosáhnout i mnohem lepšího výsledku...pak jsem myslel, že oboje prodám a pořídím čistě stříbrnou verzi, ale stihl jsem prodat jen ty novější a došlo mi, že tudy cesta nevede...že si musím ty starší nechat a začít postupně sbírat jejich modifikace, abych měl jednou hezkou sbírku...takže určitě časem dojde i na další typy včetně toho, co už jsem prodal, jak to už bývá..takový je prostě život chronomagora :-))

EDIT...Frostie: to máš pravdu, takové AMW-320R jsou proti těmto jak dětská hračka z tržnice (spokojení majitelé odpustí, ale moje nenávist k AMW-320R po špatných zkušenostech stále trvá)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři

@p3k: Ty jsou dobrý. Jedávno tu někdo nabízel hned několikery. Zvažoval jsem nákup, ale pořád jsem se nedokázal rozhodnout. Možná jsi využil tutéž nabídku a rozhodl se rychle, k čemuž ti gratuluju.

Odsud nejsou, sháněl jsem dily, a postupně dal do kupy,

i tak díky :-§)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...