MartyH Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 28 minutami, Hantronix napsal: Já mám taky jedny Spoony. A to Alba Spoon W853. Tento modul se dával i do Alba Aka nebo třeba do Seiko Timetron, které vypadaly jako televize. Displej je bodový má šílené množství animací. Vlastně je animované jakékoliv přepnutí funkcí. Ale to vypouklé sklíčko se vážně nedá slušně vyfotit. Trochu mi to připomíná helmu od skafandru do vesmíru nebo u pilotů stíhaček. Jinak při tom focení by jistě pomohl polarizační filtr, ale takto aspoň máme možnost vidět i druhou stranu za objektivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 2 hodinami, Hantronix napsal: Já mám taky jedny Spoony. A to Alba Spoon W853. Tento modul se dával i do Alba Aka nebo třeba do Seiko Timetron, které vypadaly jako televize. Displej je bodový má šílené množství animací. Vlastně je animované jakékoliv přepnutí funkcí. Ale to vypouklé sklíčko se vážně nedá slušně vyfotit. Tyhle se mi moc líbí. Hlavně jejich modul. Byl opravdu všude možně v rámci Seiko koncernu. A na youtube jsou k vidění i videa zběsilých animací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 2 minutami, Olin.uj napsal: To je moc velká nádhera! Takže teď už vím, kdo mi je vyfoukl? Každopádně gratuluji a užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Neviem, kam to mam hodit, tak to skusim tu. Sestra mi poslala z GB krabicu bordelu a je tam par funkcnych modulov, len netusim z coho su. Mozno ich z foto spoznate. No a mam aj dve puzdra bez criev. To na pravo vyzera byt NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Nešlo je tam prostě nechat ;-).. Navíc jsou v moc pěkném stavu a málo nošené. Pásek není vytahaný, dýnko a spodek pouzdra není nijak oškrábaný. Sklíčko až na malý "ťukanec" na levé straně pěkné. Prostě po delší době moc pěkný kousek z Aukra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Sice je to dost brutální dizajn, ale něco se mi na nich líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 před 5 hodinami, Olin.uj napsal: Nešlo je tam prostě nechat ;-).. Navíc jsou v moc pěkném stavu a málo nošené. Pásek není vytahaný, dýnko a spodek pouzdra není nijak oškrábaný. Sklíčko až na malý "ťukanec" na levé straně pěkné. Prostě po delší době moc pěkný kousek z Aukra.. Jo jsou opravdu nadherny.Ta cena uz mi prisla premrstena.Proto je mas ty a ja mam prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Nazdar chlapi pomozte mi v pátrání. Nevydražil jste někdo v únoru 2022 tyhle hodinky? viz odkaz: https://aukro.cz/seiko-digitalky-seiko-panske-hodinky-digi-7004723043 Mají totiž tah z jiného modelu, který se nyní dostal ke mě a já pátrám po majiteli, aby jsme si mohli ty tahy prohodit zpět a mít hodinky v origo stavu. Já mám tyhle, co jsem tu už ukazoval: Oslovil jsem i prodávajíciho, třeba se zadaří. Díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 (upraveno) Omlouvám se za zmatky. Trochu jsem se v zápalu boje unáhlil v úsudku. Bohužel ty koncovky u hodinek z 1. fotky jsou trochu jiné než hledám a hlavně k nim podle databáze sedí. Měly by vypadat takto Takže odvolávám akci. Ale kdyby vás napadlo co s tím, tak prosím napište. Díky Upraveno 9. listopadu 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 před 22 hodinami, Gombo napsal: Neviem, kam to mam hodit, tak to skusim tu. Sestra mi poslala z GB krabicu bordelu a je tam par funkcnych modulov, len netusim z coho su. Mozno ich z foto spoznate. No a mam aj dve puzdra bez criev. To na pravo vyzera byt NOS. Do těla těch Lorus s otočnou lunetou patří modul z modelu Seiko A825 nebo A828, jestli se nepletu. Ovládání funkcí přes otočnou lunetu jako u několika podobných modelů Seiko. Ale tento Seiko model, stejně jako ty ostatní podobné (A826, A827, A829), už jsou dnes málo dostupné a drahé. Třeba model A828-6000 už je úplně rarita za balík. Takže sehnat do nich funkční modul už asi nebude jen tak. Leda by někdo potřeboval pro svůj funkční modul zachovalé tělo, byť pod značkou Lorus a v plastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 AB-100Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Pěkný. Tenhle typ ana-digi je jedním z mých nejoblíbenějších, ale bohužel na ně mám moc velký zápěstí a vypadá to pak dost divně, tak jsem je nikdy pořádně nenosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 Dnes vysoké kafe: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 (upraveno) Už jsem se lekl, že je to pohled z Véčka. Tam jsem ještě nebyl, ale tohle bude mrakodrap nad Arkádama, tam jsem byl. Pěkný panoramata tam mají. Člověk si tam připadá skoro jako ve velkým světě financí. Upraveno 10. listopadu 2022 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 normálka, Aureole, neasi. tam jsem chodil na smažák a na dršťkovou , ještě když jsem dělal na Pangráci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 10 hodinami, t2 napsal: Dnes vysoké kafe: Jé, Arkády na Manhattanu! Tak tam jsem taky nebyl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Jojo, Aureole. Jestli někdo víte o restauraci/kavárně s podobně hezkým výhledem napište to sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Snad už jedině žižkovský vysílač Bajkonur, také fajn výhledy. Restaurace i kafárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se