Frostie Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 A je tam standard té doby, SR 41, vycházeje z tvého odkazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Taky mám teď takové Casio období.A na léto už je nachystaný žlutý kaučuk, docela jsem zvědavý na ten kontrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Hlavně ta jednoduchost a celokovové provedení se mi líbí. Jaký je v tom prosím kalibr a baterie? Dovolím si pár foteček ze své zahrádky, teda archivu :A ta baterka je 384. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Baterku už jsme dali, ale za krásné obrázky moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Jinak dneska tyhle krásky : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Jinak dneska tyhle krásky :tak ty jsou fakt nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Dneska moje nové zlatíčka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) Dneska zase. Při určitých úhlech světla se zdá, že display má různou hrubost zrna na podkladu v horní a dolní části. Taky modul 187 asi neumí 24h zobrazení. Nebo se mi na to zatím nepovedlo přijít. Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Ani stisknutí dvou spodních tlačítek v režimu času nepomáhá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Ne, to taky nic nedělá.Dneska jsem si vzal lesklé kalkulačky: CA 602 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dnes EDB 600 a pěkný efekt barevného displaye přes polarizační sluneční brýle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Vypadá to zajímavě :-) Já mám dneska tyhle Seika, koupil jsem je tady v prodejní sekci, dělají mi velkou radost...originál tah mám, ale vyl mi krátký, tak jsem musel nasadit jiný, ale nevadí, tenhle mi k nim sedí taky pěkně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Paráda... škoda, že dneska se už něco takového nedá koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 No jo, mají svoje kouzlo..asi to nebudou moje poslední digi Seika :-) Kdyby se takové dělaly i dneska, tak bychom si těch starých tolik nevážili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Dneska tyhle pulzovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Tak ty jsou ovsem bozi. Predpokladam, ze na okenko vpravo se priklada prst a po chvili to zmeri tep. Jaky je v tom modul, prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Mají modul 1009. Měření probíhá jak píšeš, nejdřív je ale nutný zmáčknout zelený tlačítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Mají modul 1009. Měření probíhá jak píšeš, nejdřív je ale nutný zmáčknout zelený tlačítko.Diky, se zelenym tlacitkem vlevo jsem prave nevedel, jestli pred prilozenim prstu nebo az po, jsou ruzne systemy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se