siki Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 W800h Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 18. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 Tak nějak postapokalypticky pracovně.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Tak dnes jsem měl chuť si zapařit, tak jsem si vzal tyto MBO Car Racing Game.Na displeji je vidět spuštěná hra.Úplně stejné se dělaly i jako Sanyo nebo Advance nebo Nelsonic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Hmm, moc hezké to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Tak ty bych taky bral! Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Seiko A904-5000 z r. 1985 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ty jsou prostě luxusní!!! Kam vy na to chodíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Tak jsem dnes zkusil dát na moje AW 80 mesh. Mně se to zatím líbí, nikde to netahá, ke dostatečně dlouhý, uvidíme, jak se to osvědčí. Na funkci a vodotěsnost to nemá vliv... Pár foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dneska jsem si (díky jhonzatkovi) udělal radost a konečně si dal "dárek", na který jsem si brousil zuby ještě před infekcí Chronomagem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Vau, ta korunka je brutální Jsou parádní, gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Dneska jsem si (díky jhonzatkovi) udělal radost a konečně si dal "dárek", na který jsem si brousil zuby ještě před infekcí Chronomagem Pěkný to máš, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Díky pánové... vím že nejsou zrovna ultra-praktické (kromě nastavování času dokonce ani neukazují sekundy), ani nadupané funkcemi jako Core (které jsem si původně koupil místo nich) - ale ovládání klikající korunkou je dodnes doslova lahůdka (jabkohodinky se i po letech mají pořád co učit), baterka na rozdíl od jednodenní akumulátorové konkurence vydrží "věčnost" - a 44mm pouzdro je dodnes skvěle nositelné. Dám jim pár dní čas a uvidím, jestli si je ve "ABC sbírce" nechám na kožce a nebo jestli k tomu dokoupím origo tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Rozhodně ten tah, posune je o lvl. Pokud se rozhodneš, tak nezapomeň na foto. Diky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 (upraveno) Tak dnes pro změnu Flip topy - Casio 1A-1000.Jen mi přijdou celkem malé. Už jsem si zvykl na větší kousky na ruce....Teď mě tak napadlo, jestli se tyto hodinky ještě počítají mezi digitálky. No snad jo. Displej mají. I když schovaný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. listopadu 2016 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Jsou to ana - digi, ale to je v pohodě, jsou nádherné. Pravda, u těch starších (nechci říct vintážních) kousků jsou ty rozměry ve všech ohledech takové titěrnější, ale tak se to holt tenkrát vyrábělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 To je hezká pudřenka:) neznám a koukám jak puk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Pak je ještě třeba takový model, myslím, že ho tu má t2 nebo Casiotron Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Já dnes ANA DIGI. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 ty to tam mají dokonce napsaný, digi - ana... Hezký kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Suunto Elementum Terra, konečně na tahu, šmarjá to byla fuška... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...zatracení Finové, fakt nepamatuju kdy naposled jsem musel na hodinky vytáhnout pilník a kladivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se