Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tam chybi adresa. Posilam sz se svoji.

To je krabice, kterou jsem obdržel a nikam ji už posílat nebudu. Protože v nií bylo - tramtadadá!!!!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene. O jejich koupi jsem uvažoval už delší dobu, ale rozhoupal jsem se až teď. Volba na tento model padla hlavně kvůli náramku, který vypadá opravdu jako před 40 lety :D

jj, klasická rejže

Odkaz ke komentáři

Jsou to fakt A158? Hledal jsem je, ale pod tímhle označením mi lezou z gůglu jiný provedení náramku a sklíčka. A přitom zrovna tyhle vyfocené si mi líbí fakt dost!

Přesněji řečeno, je to model A159WA-N1. Tedy na konci je 9, ne 8. A bral jsem je odsud:

https://www.brawat.cz/panske-hodinky-casio-a159wa-n1df

Předkové zdraví!

attachicon.gifIMG_4338.JPG

No, máš to prostě nádherný. Nemůžu jinak, než to dokola opakovat :D
Odkaz ke komentáři

Ale proč ne. Vždyť stojí pár korun. Mě na ně takhle nalákal 5etter :D

Nádhera, gratuluji!

A už mě neštvěte s těma krásnýma digitálkama, co se tady objevujou. Já vždycky jedny objednám a ještě než mi přijdou, tak se tady objeví nějaké, které se mi líbí ještě o kousek víc. Tyhle A159 mají pestřejší nápisy pod sklíčkem, což je to jediné, co mi na mých A158 chybí. Asi se musím víc řídit příslovím "Dvakrát googli, jednou objednávej!" 

Pěkným detailem je miniaturní nápis JAPAN, co tam napsal mistr Uko Ješita. Je to i na dýnku, nebo jsou MADE IN CHINA?

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři

Tak proto, nejsou to 158, ale 159... Akorát koukám, jak tam píšou, že pouzdro je ocelové, to asi nebude tak úplně pravda.

Přesně tak. Pouzdro je plast potažený tenkou vrstvou chromu. Bohužel u Casia už po léta běžná praxe u tohoto typu hodinek. Jinak, pokud jde o typové označení: Jestliže ti Gůgl nevyhodil nic pod označením 158, zkus 168. Třeba tady:

https://www.brawat.cz/panske-hodinky-casio-a168wa-1y

Nádhera, gratuluji!

A už mě neštvěte s těma krásnýma digitálkama, co se tady objevujou. Já vždycky jedny objednám a ještě než mi přijdou, tak se tady objeví nějaké, které se mi líbí ještě o kousek víc. Tyhle A159 mají pestřejší nápisy pod sklíčkem, což je to jediné, co mi na mých A158 chybí. Asi se musím víc řídit příslovím "Dvakrát googli, jednou objednávej!"

Díky. Však to máš taky pěkný. Nebýt tebe, nákup bych asi odkládal donekonečna. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...