filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No, máš to prostě nádherný. Nemůžu jinak, než to dokola opakovat No, vsak proto je sem porad davam, abys mi je porad chvalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak se vzájemně osolte, bude oběd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Jsou to fakt A158? Hledal jsem je, ale pod tímhle označením mi lezou z gůglu jiný provedení náramku a sklíčka. A přitom zrovna tyhle vyfocené si mi líbí fakt dost! Omlouvám se za mystifikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak se vzájemně osolte, bude oběd... Dneska nemám na oběd ani pomyšlení, měl jsem vydatnou snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Seiko spirit... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboš72 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Ešte jeden pohľad.... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Na ty se můžu dívat pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Seiko spirit... Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou TapatalkuJedny z najkrajších digitálok vôbec, ak nie najkrajšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 OOO, co je to za modul v tí ruské vintagi? Elektronika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Elektronika. Ale protože novější doplněk k alarmu a stopek má také časovač a vy budete muset nastavit rok. To může mít věčným kalendářem? Ačkoli dny v týdnu jsou uvedeny odděleně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Mam ted dilema. Ktere si vzit na ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 při zataženu Casia, při jasnu Seiko a fertig Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Casia! A Seika mi pusť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 To je strasne! Vy chlapi jste vsichni stejni - myslite jenom na to jedno - na moje Seika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 (upraveno) No dobře, no. Tak já zůstanu u plastu Upraveno 23. března 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 siwi, ty když něco nafotíš, tak mám chuť to hned objednat. Nechceš se zase vrátit k Breitlingům? Na ty nemám, tak bych byl v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Ale tady můžeš být taky v klidu. Hodinky stojí pár stovek a navíc jsou moc povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Návrat k PRW 3500.Nemůžu bez nich prostě být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se