AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 (upraveno) W-800 Kurna, ja jsem asi propadl digitalkam Tyhle jsou super.Jinak jeste sem vrazim svuj dnesni novy prirustek bo z nich mam neskutecnou radost Upraveno 28. března 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 No, tak tomu se vůbec nedivím, Andy. Ty jsou peckózní! A jak je to s materiálem. Plast nebo kov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Andy trosku mlzi , v chlubicim vlaknu psal, ze jsou kovove a to je sice pravda, ale pokud se nemylim, tak je to base metal a stainless steel back. Takze mosaz potazena PVD a ocelove dynko. Ale peckozni jsou i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Kurna, ja jsem asi propadl digitalkam Tyhle jsou super.Jinak jeste sem vrazim svuj dnesni novy prirustek bo z nich mam neskutecnou radost Panáčku, tak ty jsou fakt dost parádní, ty seika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Na stezce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Andy trosku mlzi , v chlubicim vlaknu psal, ze jsou kovove a to je sice pravda, ale pokud se nemylim, tak je to base metal a stainless steel back. Takze mosaz potazena PVD a ocelove dynko. Ale peckozni jsou i tak. jj, už jsem to četl Mosaz je v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Kurna, ja jsem asi propadl digitalkam Tyhle jsou super.Jinak jeste sem vrazim svuj dnesni novy prirustek bo z nich mam neskutecnou radost Tak ty jsou paradni, co to je za typ? Jestli to neni tajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Tak ty jsou paradni, co to je za typ? Jestli to neni tajne viz recenze v chlubícím vlákně vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 I tady diky vsem. Typ je A904. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Kurna, ja jsem asi propadl digitalkam Tyhle jsou super.Jinak jeste sem vrazim svuj dnesni novy prirustek bo z nich mam neskutecnou radost Tie druhé som kedysi dávno mal, v roku 1997, veľmi pekná spomienka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 viz recenze v chlubícím vlákně vedle To jsem přehlédl, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Kurna, ja jsem asi propadl digitalkam Tyhle jsou super. A navíc podle mě jedny z nejlepších digi v poměru cena (do 500 Kč) / výkon.Displej zobrazuje čas v každém režimu, desetiletá baterka, 100m voda. Dámy a pánové, nechci se vás nějak dotknout, kdo z vás to má? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 A navíc podle mě jedny z nejlepších digi v poměru cena (do 500 Kč) / výkon.Displej zobrazuje čas v každém režimu, desetiletá baterka, 100m voda. Dámy a pánové, nechci se vás nějak dotknout, kdo z vás to má? ten kdo má W800 osm let, tak ten ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Dnešek byl naprosto nezapomenutelný! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 kdo z vás to má? já to měl, ale dost mi vadil ten divnej tvar číslic/segmentů a chyběl timer. ale za ty prachy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 SBPG001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Dneska běhání s Lídlovkami :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 30. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Vintage při pátku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Tak vám samou roztažeností nevim, co bych na tu pazouru navlík.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se