filo-boxer Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tak ty Citizeny jsou luxusni! Navic ten rok byl vazne dobrej Ja dnes taky jedny 1984. Jelikoz mam dnes nekolik meetingu, tak jsem v patek vyrazil na slusnaka Andy,nechces mi je prodat? Stejnak jsou z blata, mel bysis koupit neco poradneho, stainless steel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Já bych tedy chtěl tyto ... pěkně prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Andy,nechces mi je prodat? Stejnak jsou z blata, mel bysis koupit neco poradneho, stainless steel. Vzhledem k tomu, že su stejnej ročník jako Andyho seika, tak mám předkupní právo. Moje svaly taky spíš než ocel připomínají blato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tak ty Citizeny jsou luxusni! Navic ten rok byl vazne dobrej Dají sehnat zcela identické a nové Casio AMW 320 R, třeba tu: https://www.brawat.cz/panske-hodinky-casio-amw-320r-1evcf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tak ty Citizeny jsou luxusni! Navic ten rok byl vazne dobrej No a co tyhle?: https://www.timestore.cz/Znacka/Citizen-259/Citizen-Promaster/Citizen-Promaster-Marine-22203 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Vzhledem k tomu, že su stejnej ročník jako Andyho seika, tak mám předkupní právo. Moje svaly taky spíš než ocel připomínají blato No, to jsou samozrejme tezke argumenty, ktere bych mel akceptovat. ALE KASLU NA NE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Vy jste teda divocaci! Ja bych si mel asi zacit psat co jsem komu nasliboval, protoze uz mam ted pocit, ze jsem ta Seika slibil peti lidem Dnes jsem prisel do prace driv, abych mohl odejit pozdeji Cestou domu jsem sel kolem Seiko shopu. Uz meli zavreno a vyklady prazdne... Tak jsem si aspon nechal na displej vypalit origo napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 @Frostie diky za tip na Casia. Omrknu to @Chililuk ty jsou super, ale uz mam strach, ze jsou velke. Jsem jen maly flajboj s malou rukou zvykly na hodinky pro hobity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 fajn víkend vsem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 @Frostie diky za tip na Casia. Omrknu to @Chililuk ty jsou super, ale uz mam strach, ze jsou velke. Jsem jen maly flajboj s malou rukou zvykly na hodinky pro hobity Tak oni i ty Casia mají 45 mm v průměru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 (upraveno) Tak dneska poprvé na ruce Casiotron 25CS16 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: ve skutečnosti jsou trochu míň šedý a trochu víc modrý, to víte mobilcvak. Upraveno 29. dubna 2017 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tohle vlákno teda nabralo pěkně na obrátkách. Nádhera, t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tak dneska poprvé na ruce Casiotron 25CS16Super, poctivý stainless Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tak dneska poprvé na ruce Casiotron 25CS16y20170429_105718.jpgEdit: ve skutečnosti jsou trochu míň šedý a trochu víc modrý, to víte mobilcvak.Yes! Jednoduchá a čitelná klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Tak dneska poprvé na ruce Casiotron 25CS16y20170429_105718.jpgEdit: ve skutečnosti jsou trochu míň šedý a trochu víc modrý, to víte mobilcvak.moc pěkné, díval jsem se na ně asi rok zpět, ale od doby co mě podělal borec na sbazaru jsem to přestal resit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Jedny z plakátu u mě na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ..a jsou to opět 8951 z roku 84 tentokrát černá verze Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepanR Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 ParádníDíky. Udajně měl být model 8951 odpovědí Citizenu na populární model H558 a H601od Seiko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Hezký kousky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 teplota, výška, tlak, rosný bod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se