AndyAaron Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Peru, aneb timer v akci. A nejake ty picovinky kolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 já dnes odolnější gecka na brusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Před časem se v primkařském vláknu rozjela zajímavá série fotek na téma Primky a auta. Koukám, že tady se schyluje k něčemu hdoně podobnému Moc pěkné. Akam: Už se budu opakovat, ale prostě musím. Tvoje fotky i hodnky jsou velice přitažlivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Dneska prvně venku: Digi grafy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Krásně dojebané kováky W-39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Před časem se v primkařském vláknu rozjela zajímavá série fotek na téma Primky a auta. Koukám, že tady se schyluje k něčemu hdoně podobnému Moc pěkné. Akam: Už se budu opakovat, ale prostě musím. Tvoje fotky i hodnky jsou velice přitažlivé. Vojto díky moc Krásně dojebané kováky W-39. 20170430_131645.jpg 20170430_131611.jpgFio ty jsou boží, jednoduchá krasa Jinak já ani nevím kde ty auta mám, tak jsem si půjčil synatora káry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 A je to tady!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Akame, ty fotky maji super atmosferu, akorat je na nich prd poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 myslíš hodinky nebo ty Fordy a Chevrolety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Auta nepoznam ani na normalni fotce. Skoda tech hodinek, ze je to takova jedna kanka. Ale jak pisu, atmosferu to ma supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2017 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Seiko Spirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 To je parada. Snazil jsem se je nekde sehnat, ale jsou vyprodane. Snad na ne nekde narazim aspon z druhe ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Správně, bit směřuje do bezpečného prostoru a prst je mimo spoušť. Bezpečnost práce na prvním místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) To je parada. Snazil jsem se je nekde sehnat, ale jsou vyprodane. Snad na ne nekde narazim aspon z druhe ruky...Pár jich tu na fóru je, zkus si dát poptávku, třeba se už někomu omrzely. Správně, bit směřuje do bezpečného prostoru a prst je mimo spoušť. Bezpečnost práce na prvním místě.Ano, ano. A projistotu jsem focení prováděl v uzavřené místnosti bez přítomnosti dalších členů rodiny a nechyběly ani ochranné brýle. Upraveno 1. května 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Mám k tomu i nakladač a buldozer edit: s tím nakladačem (Dresser 560B) zde už machroval 5etter. Rád bych teď jako return nahodil fotku s buldozerem, ale mám ho na výstavce v práci, kam se teď z důvodu státního svátku nedostanu. Bohužel bez pásů, ty se nedochovaly stejně jako sklápěč. Já dnes po vzoru Andyho takto: A ještě fotka z minulého týdne, kterou jsem pracovně nazval "Co máte dnes na nočním stolku" Závěrem bych rád požádal Jaretta, ať už sem nedává žádné fotky těch World Time, nebo budu muset prodat nějakej párovej orgán. Děkuji za pochopení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 I ´m sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Rád bych teď jako return nahodil fotku s buldozerem, ale mám ho na výstavce v práci, kam se teď z důvodu státního svátku nedostanu. Bohužel bez pásů, ty se nedochovaly stejně jako sklápěč. Tady taky co si člověk neudělá sám, to nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hustý, to je přesně on! A dokonce i s pásama!Mám v rukávu ještě jedno eso většího kalibru, budete koulet vočadla. Snad do týdne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Hustý, to je přesně on! A dokonce i s pásama!Mám v rukávu ještě jedno eso většího kalibru, budete koulet vočadla. Snad do týdne...Lemon face ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se