t2 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Dneska melodie. Ale jen na zvláštní povolení páč jsou to úloženky a metalic finish není z nejodolnějších. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Jako tak? Jsou to teda vsechno nedelni. Vcera jsem zlatil: A dnes jak to tak vypada, tak jsem teprve v pulce pracovniho dne. Nocni smena zacina Přesně tak
Sphinxx Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Zdravím vespolek, asi mi dočista jeblo, ale jsou neskutečně sexy, dostaly mě.
siwi Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Takže nová akvizice, Dejvide? Jestli jo, tak doufám, že si je necháš a budeš je aktivně nosit. Tyhle hodinky to vyloženě potřebují.
Akam Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 jakože mám rád spíš hranate digi, tak to joooo
AndyAaron Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Po Frogmanech jsem taky pokukoval, ale zatim jsem nemel tu odvahu. Nemam na ne ruku. Uz Rangemany jsou mi dost velke.Jinak porad to same:
Sphinxx Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Kluci, bude to budoucí akvizice, přeci jen jsou to plasťáky za skoro třicet litrů, z toho už jsem vyléčený, ale na 95% do nich půjdu. Taky se mi líbí více , než hrany. A Andy, tohle je vážně velké, proti tomu jsou Rangemany "BabyG" ...
Akam Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 jo jsou fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Vypadaji vazne super! Libi se mi, jak se tu ta digi vlna trosku rozjela Jen tak dal, panove
Frostie Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Vypadaji vazne super! Libi se mi, jak se tu ta digi vlna trosku rozjela Jen tak dal, panove Ta byla vždy rozjeta, to jen ty jsi naskočil...
filo-boxer Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Jo, to je asi fakt. pardon V pohodě. Ale zase jsi to vzal pořádně z gruntu, přibyly ti fantastické kusy!
AndyAaron Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Diky. Nejak jsem byl v mechanice ztracen a tady se otevrel novy prostor pro objevovani
siwi Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Osobně bych řekl, že letos se tu určitá digivlna skutečně rozjela. Jasně, že spousta z nás měla digitálky ráda už dřív nebo odjakživa, ale teď mám pocit, že řady jejich příznivců se rozrůstají a mám z toho upřímnou radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ava Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Asi máš pravdu, kolega si koupil ty retro Casia s kalkuláčkou a z nich hotovej jako malej kluk.
Akam Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 včera jsem měl v práci Colty a kolega se ptal proč nemám ty retra Casia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se