old black Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 mna by tak zaujimalo kolkati z vas nosia na ruke aktivne primky... nemyslim tych zberatelov co ma v sufliku 100ks starych primiek myslim normalnych ludi ktory potrebuju vediet ked pozru na ruku kolko je hodin.. ja osobne neviem skutocne o nikom. uz aj moj dedo ma digitalky kde ma nastavenych 5alarmov aby vedel kedy zobrat lieky.. Včera dobrovolně celý den linea Ch.l.e. Dnes celý den po stavbách breitling na kovu (horko, prach, abych si moje dvoje krásné primky nebo krokodýlí řemínky nepoškodil). Ale i kdyby Ti něco podobného napsali všichni, kteří primky nosí, těžko uvěříš. Otázka je, jestli nás řadíš mezi "normální".
JJ Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 vidis to priznavas ze striedas.. ale uprimne: kedy ich nasadis na ruku? ked ides na zraz? Dobře, vyjádřil jsem se blbě. Nosím *převážně* PRIMky. Teď jsem týden nosil víceméně pouze červené Sport I, jen na hodně hrubou práci (např. s příklepovou vrtačkou) Poljoty (s 2824). Na různá jednání beru buďto černé Cal 50 nebo Seamastery (ze šedesátých let). Fortisy jsem měl na ruce naposledy před čtrnácti dny na víkendovém výletu, budu si je brát zítra na cestu do ČR. Ty červené Sport I nosím i do bazénu když chodíme plavat s trpaslíky. V ČR střídám nejčastěji bílé/krémové Sport I a skoro-Diplomaty (od X-Boba), někdy kvůli stopkám vezmu ty Fortisy. Kapesní Eterny nosím když si beru sako, ve kterém je kapsička, jako dělaná právě na ně.
yen Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 (upraveno) mna by tak zaujimalo kolkati z vas nosia na ruke aktivne primky... nemyslim tych zberatelov co ma v sufliku 100ks starych primiek myslim normalnych ludi ktory potrebuju vediet ked pozru na ruku kolko je hodin.. ja osobne neviem skutocne o nikom. uz aj moj dedo ma digitalky kde ma nastavenych 5alarmov aby vedel kedy zobrat lieky.. Mám troje primky (kalibr 68), nosím všechny, včetně sportů jedniček v ne zrovna extra stavu. Střídám s ds certinami (2824-2) a aviatory s chronografem (3133). Upraveno 1. srpna 2007 uživatelem yen
X-Bob Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 To JJ - jsem rád, že SkoroDiplomaty jsou provětrávány a slouží Já nosím převážně Prim Linea 40 a jen třeba na motorku, nebo když doma něco kutím o víkendu, tak Vostok-Europe, nebo Quartz -Casio.
Onisan Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Já také... střídám je z těmi co mám uvedeny dole v "podpisu" a střídají se mi na ruce naprosto pravidelně a rovnocenně podle nálady, oblečení a "denního zaměstnání"
xmenm05 Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Linea 36, SportII v nerezu, Poljot 3133, Diplomaty (když mi je půjčí žena), Aviatory, ... asi nejčastěji nosím Linea a Aviatory, Potom v těsném závěsu Prim Sport II ...
Rudina Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Také se hlásím do party, nosím do práce na střídačku Vostoky, Aviatory a Primky kal. 68 po dědovi (na ty dávám velmi bacha).
Ondraj Odesláno 2. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 (upraveno) Na Chronomagu je hodně členů a čekal bych, že nových Primek tu bude daleko daleko víc. Ale pravda je, že už tu zřejmě nejsme správná cílová skupina. Ti co kupují Primky za statisíce, sem prostě nechodí. A taky mě trochu i překvapilo a nečekal bych to, že pro některé je volba Prim také z důvodu pořízení co nejlevnější limitky. Upraveno 2. srpna 2007 uživatelem Ondraj
xmenm05 Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Na Chronomagu je hodně členů a čekal bych, že nových Primek tu bude daleko daleko víc. Ale pravda je, že už tu zřejmě nejsme správná cílová skupina. Ti co kupují Primky za statisíce, sem prostě nechodí. A taky mě trochu i překvapilo a nečekal bych to, že pro některé je volba Prim také z důvodu pořízení co nejlevnější limitky. No, co mě napadá je to, že asi jen málo lidí si pořídí 5 kusů od stejného výrobce, viz třeba Onion ... Nicméně kamarád si nechal tunit Linea 36, já krátce po něm a dělal jsem si legraci, že budu mít hned další číslo. Rozdíl ve výrobních číslech byl větší ... kdyžtak dohledám, mám teď na ruce jiné ... . Taky kam počítat renovace? Mezi nové hodinky nebo ne? (Komplet převlečení do nerezu, oprava ciferníku, ... to už potom jsou spíš nové hodinky, ne?
Ptiger Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 tak moje žena vyhodila Grovanny a nosí Primky černé s měsíčkem, teď si nevzpomenu na kalibr, já Grueny a někdy PRIM 2000, no a když vidím tu I. gen, tak ten vínovej kousek mě teda nadchnul...už jsem asi třikrát zkusil něco koupit, ale nikdy to nevyšlo...jinak můj sen jsou Omegy z 60 let, někdy si udělám radost.
decebal Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 (upraveno) mna by tak zaujimalo kolkati z vas nosia na ruke aktivne primky... nemyslim tych zberatelov co ma v sufliku 100ks starych primiek myslim normalnych ludi ktory potrebuju vediet ked pozru na ruku kolko je hodin.. ja osobne neviem skutocne o nikom. uz aj moj dedo ma digitalky kde ma nastavenych 5alarmov aby vedel kedy zobrat lieky.. Taky patřím mezi ty, kteří nosí primky pravidelně a dá se říct, že nejčastěji. Občas je prohodím s Moonwatch, leč ty nemají datum, což je v práci někdy nepraktické. A na dovolenou beru Seiko Divers, jednak z důvodu odolnosti a taky proto, že když se jim přece jen něco stane, nebude to tolik bolet finančně. Manželka střídá Seiko a Sport I.gen v nerezu, černé nebo červené. Upraveno 2. srpna 2007 uživatelem decebal
Prokop Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Mohu-li se stručně připojit k diskuzi: Pozorně jsem si teď přečetl celé vlákno a věřte mi, že jsem si z něj vzal některé připomínky k srdci. Na druhou stranu, nečekejte od nás, že otočíme kormidlem o 180°. Rozhodně se už nebudeme vracet k výrobě větších sérií hodinek nesoucích značku PRIM nebo Spartak! Pokud tak budeme činit i nadále, bude to jen a pouze pro potřeby korporátní klientely, která u nás obědná celou sérii. Může se tak stát, že se mezi lidmi objeví hodinky, které jsme vyrobili nebo vyrobíme, budou to quartzky a dokonce na nich bude někde poznámka, že jde o náš produkt, ale neponesou logo PRIM. Takové formě sériové výroby s garantovaným odběrem se vyhýbat nebudeme. Naše vlastní nabídka bude orientována na malosériovou až kusovou - solitérní výrobu. Takový koncept nemáme v úmyslu opouštět ani v případě rozsáhlejší expanze do zahraničí! Důsledně se budeme držet naší vlastní linie, orientované na zákazníka. Tedy respektive na naší cílovou skupinu zákazníků, protože nemůžeme, ani nechceme uspokojit všechny milovníky hodinek. Již nyní podnikáme některé kroky k návratu plnohodnotné výroby hodinkových strojků, ale celý projekt je zatím mimo naše finanční možnosti. Budeme si snažit na to vydělat, případně sehnat pro tento projekt podporu z jiných fondů. Rozhodně si na realizaci nechceme půjčovat a zadlužovat se. Do budoucna se zásadně nezmění ani způsob komunikace našich aktivit, neboť se nám současný směr jeví jako úspěšný. Tedy soudě podle množství objednávek a monitorovaného zájmu.
cigi Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 (upraveno) Tak, jo, kompetence se musí ukázat, abych nedopad jako diskutér, tak tedy co nosím: (podle četnosti): Léto 2007: Prim linea l.e Prim sport II nerez renovace - na dovolené, u moře - reprezentuju a neriskuju nenahraditelnou ztrátu Prim sport I l.e. killbill - když mám krátký rukávy Fortis cosmonaut - abych si svoje jedinečný miláčky nezničil na stavbě Prim sport II Humberto chrom - ty teď poputují do sbírky Prim - pozlacený nádherný model s padesátkou, origoš (jediná jeho fotka, kterou jsem kdy viděl je na stránkách renovace prim) - jen k nečerným oblekům ještě budu nosit eterny pilotní, snad mvs - už jenom řemínek! a prim sport I modré - jsou na renovaci. Ondraji - nepíšu, že se mi panereie nelíběj - jenom na ně "nechci mít" (to bys měl pochopit). Je to příklad, kterak se spojením s globální všechnoluxus firmou (tuším Richmond) stane z lokálního specializovaného zakázkového výrobce (jako bývala OP a je teď prim) luxusní masová konfekce (jako je teď OP). A ta změna je jasná - jiný marketing, jiné produkty, jiná cílová skupina, jiný způsob prodeje. Prim má jasnou koncepci - jako malá nezávislá firma hodlá podle mě logicky zůstat u zakázkové výroby, i v případě úspěchu v zahraničí. Něco jiného by bylo, počítám, kdyby přišel nějaký richmond s plnou portmonkou a vizí všudypřítomné značky - v tom ti dávám za pravdu. Pak to jde rukcuk - viz OP! Upraveno 2. srpna 2007 uživatelem cigi
noname Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Cigi nechceš moje Orlíky o.e. s číslem 11 (tvoje oblíbené číslo)? Že jsi to ty, dám ti je za Kč 11111,-. Většího fanatika asi nenajdu. A pro ostatní tu cenu nemají, i když nové stojí 29000,-.
Blekota Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Cigi nechceš moje Orlíky o.e. s číslem 11 (tvoje oblíbené číslo)? Že jsi to ty, dám ti je za Kč 11111,-. Většího fanatika asi nenajdu. A pro ostatní tu cenu nemají, i když nové stojí 29000,-. tie orliky maju kaliber 73? co to je? upravena eta 28xx? ved s tou etou tu kupis grueny za 1500 no nie?
babaq Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Ondraji - nepíšu, že se mi panereie nelíběj - jenom na ně "nechci mít" (to bys měl pochopit). Je to příklad, kterak se spojením s globální všechnoluxus firmou (tuším Richmond) stane z lokálního specializovaného zakázkového výrobce (jako bývala OP a je teď prim) luxusní masová konfekce (jako je teď OP). A ta změna je jasná - jiný marketing, jiné produkty, jiná cílová skupina, jiný způsob prodeje. Prim má jasnou koncepci - jako malá nezávislá firma hodlá podle mě logicky zůstat u zakázkové výroby, i v případě úspěchu v zahraničí. Něco jiného by bylo, počítám, kdyby přišel nějaký richmond s plnou portmonkou a vizí všudypřítomné značky - v tom ti dávám za pravdu. Pak to jde rukcuk - viz OP! To jako je firma na hodinky "opravdická čupr-supr" jenom když si musíte dodávat i vlastní strojky, nakoupené po bazarech, když od ní chcete ty Jediné Pravé hodinky?
kubson Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Cigi nechceš moje Orlíky o.e. s číslem 11 (tvoje oblíbené číslo)? Že jsi to ty, dám ti je za Kč 11111,-. Většího fanatika asi nenajdu. A pro ostatní tu cenu nemají, i když nové stojí 29000,-. pro mě tu cenu určitě mají, ale jsem momentálně bez peněz, které bych do nákupu uvrhnul
yed69 Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 pro mě tu cenu určitě mají, ale jsem momentálně bez peněz, které bych do nákupu uvrhnul Pro mne tu cenu taky mají.
peter34 Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Ja sa tiež hlásim k pravidelnému noseniu Prim, striedam Sport II Humbertá a Aviatory, viacmenej podľa nálady. Na prácu, prípadne na nejaké chatové akcie nosím radšej quartz.
cigi Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 (upraveno) noname - velice děkuji za velkorysou nabídku, takovou neodmítnu ! Ach, ta moje proklatá numerologie ! babaqu - teď přece nemáš pravdu - prim by klidně dodal vlastní kalibry, ale na ty jsme "nechtěli mít" Upraveno 3. srpna 2007 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se