Přejít na obsah

52 hlasů

1. 1. Chcem mat hodinky s komplikaciou/-ciami?

• nie, iba to kazi vzhlad ciferniku
    • musim mat datum, ale nic viac
    • ano - gmt, lunarna faza, chrono, barsco...robi to hodinky zaujimavejsimi a hodnotnejsimi

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gougy iste, neda sa abstrahovat od konkretnych hodiniek atd. Ide mi ale len o zakladny vzťah ku komplikaciam, nic viac :)

Odesláno
  V 16. 2. 2015 v 13:40, ivan_989 napsal:

Gougy iste, neda sa abstrahovat od konkretnych hodiniek atd. Ide mi ale len o zakladny vzťah ku komplikaciam, nic viac :)

Tož tak to jó, hlasuji pro nejkomplikovaťoulinkatější  :clap:

Odesláno

Komplikace ano, ale ne každou blbinu - viz zvonkohry apod.

Odesláno

SCIFI: :D

K tématu: 

Z cenově dostupných mám nejraději GMT.

Komplikace, které bych chtěl jsou např. digi Lange s repeticí nebo věčňák od IWC/JLC

Neutrální postoj mám k turbu, rovnicím času (nerozumím jim :D), hvězdným oblohám...

Nebere mě chronograf, doppelchronograf, rattrapante, flyback či retrográd...

Odesláno

Skusim to este inak. AK by bola cena rovnaka, brali by ste z toho isteho modelu variant s chronom (daydate, gmt, dosadte si co mate najradsej) alebo bez komplikacie ?

Odesláno

mne sa napr. komplikácie páčia, no ich vyšší počet sa podpisuje aj na výške púzdra.. čo je u mňa dosť významný parameter, preto som si vybral hodinky bez rôznych komplikácií, iba s dátumovkou.

Odesláno

Pokud za stejnou cenu tak bez komplikací (dovedu si představit pouhý ukazatel času za cenu věčného kalendáře s turbem :lol2: )

A chtěl bych obojí, to dá rozum. Co se "krásy" týká, vede u mně tourbillon a měsíční fáze, v těsném závěsu repeater a pak až někde kalendář, stopky, gmt.

Odesláno

Za mne GMT, datum, rezerva natahu a lunarni faze. Chrono mne vubec nebere.

Odesláno

Za sebe jednoznačně chrono, sice ho někdy nespustím na některejch hodinkách za celou dobu, co je mám ani jednou, ale bez toho je to na ruce takové divné.

Odesláno

Nedokážu jednoznačně odpovědět. Anketa by byla zajímavá, kdyby byla možnost zaškrtnout jednotlivé komplikace, a pak se udělal přehled nejoblíbenějších komplikací a nejoblíbenějších kombinací komplikací.

Jinak za mě na všednodenní chci GMT, datum a z komplikací pouzdra lunetu a vyšší WR.... a na sváteční všechny myslitelné komplikace, které jsou krásné pro oko a pro ucho :)

Odesláno

to je složité - pokud by to bylo na jediné hodinky, které by člověk nosil, pak asi postačí datum jako maximum.. ale pokud vícero, pak bych tourbillonem nepohrdl - aspoň bych se měl nač koukat. A jinak GMT, rezerva nátahu atp. jsou i hodně užitečné komplikace pro "běžné" použití, takže určitě ano.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...