Přejít na obsah

Omega "Bondovky"- pomoc

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosim o radu u svých Omega Seamaster "klasické" bondovky jsem si chtěl povolit heliový ventil, ale vyšrouboval jsem ho úplně, až tak že je možné tu korunku klidně zahodit, samozřejmě korunka šla normálně zašroubovat to je v pohodě... ale jen by jsem chtěl někoho poprosit, jesli mu ta korunka na heliový ventil jde vyšroubovat úplně jako mě nebo jesli je to u mě špatně??? Diky...

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  jacob napsal:
Prosim o radu u svých Omega Seamaster "klasické" bondovky jsem si chtěl povolit heliový ventil, ale vyšrouboval jsem ho úplně, až tak že je možné tu korunku klidně zahodit, samozřejmě korunka šla normálně zašroubovat to je v pohodě... ale jen by jsem chtěl někoho poprosit, jesli mu ta korunka na heliový ventil jde vyšroubovat úplně jako mě nebo jesli je to u mě špatně??? Diky...

Podle mě je to špatně. Měl jsem bondovky a šlo to vyšroubovat jen na kousek (což na funkci ventilu stačí).

Odesláno
  jacob napsal:

... to vyšroubování šlo snadno nebo si musel "zabrat"? ... u me lze pouze povolit cca o 3 zavity... :guiltysmiley:

Odesláno

No asi si za ní musel zabrat. Normálně jak bylo psáno výše to jde jen o pár otoček a dál ne. Ono by asi bylo ztracených korunek, kdyby to šlo vyšroubovat úplně. Pokud se nepotápíš, tak to problém podle mě není, necháš ji zašroubovanou a utaženou. Do servisu bych tohle hnal až s nějakou jinou závadou. Zřejmě budou muset nalisovat nový krček nebo ten současný na konci nějak rozklepnout. ale to vařím z vody, nevím, jak je to tam přesně udělané.

Odesláno

Tak jo, diky vsem za pomoc :-)

Jelikoz se nepotapim, tak to udelam jak psal Ondra ze korunku utahnu a servis zatim navstevovat nebudu...

Jen se mi to zdálo prinejmensim divne, ze ta korunka mi sla vysroubovat uplne

Jedine ze by jsem tam mel po odsroubovani navijak jako James Bond :goof:

Odesláno
  jacob napsal:

Jelikoz se nepotapim, tak to udelam jak psal Ondra ze korunku utahnu a servis zatim navstevovat nebudu...

Ja myslim, ze by tam mohl byt laser :thumbsup_anim:

Odesláno
  jacob napsal:

pokud dobre vzpominam tak v sobotnim filmu tam bude mit roznetku do C4 :-)

Odesláno
  mihr napsal:
to monk: Neviem ci to bude uz v sobotnom,ale urcite to bolo aj v Dnes Neumieraj - posledný

s Piercom Brosmanom.

mam to nejak slite dohromady, vim, ze jednou po odsroubovani heliove ventilu z nej vytahnul tu roznetku a nekdy v tom mel nejaky ocelovy lano...

Odesláno
  jacob napsal:
ja vím o tom ocelovém laně, roznětka je taky možná, ale neznám všechny Bondovky na zpaměť....

doslo mi ze ta roznetka je v posledni brosnanovce hned na zacatku kdyz je v tom vrtulniku, pak jim vyskoli toho cinana:)

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Hodinky se mnou byly u moře

Zdravím Vás všechny po delší době...

Dnes ráno jsem se vrátil z dovolené a Seamastery byly se mnou..

Aby jsem se moc nerozepisoval tak to zkratím:

1. den- Koupání všechno ok

2.den dopoledne- něco jako mlha pod sklem, když jsem byl v klimatizovanem pokoji bylo to ok.

odpoledne- totálně zamlžené hodinky, kdykoliv jsem vylezl na sluníčko voda ze žačala odpařovat a Omegy se zamlžily že jsem neviděl ani na indexi

Zbytek dovolené- Sušení hodinek pod klimatizací.

Takže to byla moje zkušenost, když jsem si poprvé k moři vzal nějaké dražší hodinky, teď mohu jen doufat že je dá hodinář do pořádku....

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

No jo no bohužel, stalo se. Na to, že jsem se nepotápěl ani nic jiného,tak je to špatné...

Příště si beru G-Shock které jsem koupil ve slevě za 50 euro :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...