Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Snowe, nápis RayBan je vždycky barvou. Vypálený maj bejt jen ty písmenka BL, na každým skle. Jestli teda máš origo americký.. Díky , uklidnil jsi mě. Originály z USA nemám, běžel jsem se podívat na rámeček a je tam bohužel Made in Italy .
gas Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 kupoval jsem nedávno ženě jedny v Paříži v RB shopu, byl jsem překvapený kolik new modelů nemělo na sklech logo RB, tedy ani na jednom skle
vojt Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Díky , uklidnil jsi mě. Originály z USA nemám, běžel jsem se podívat na rámeček a je tam bohužel Made in Italy . Jasný, a pokud jsou ty skla skleněný, tak ty italský by na jednom z nich měly mít jemně vyrytý písmenka RB.
Návštěvník Snow Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jasný, a pokud jsou ty skla skleněný, tak ty italský by na jednom z nich měly mít jemně vyrytý písmenka RB. Skla jsou skleněná a na levém je RB, už má dušička klid. Díky moc .
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Jak husté musí mít chlap strniště aby mohl nosit pilotky RB? Líbí se mi už leta, ale nevím jestli bych v nich nevypadal nepatřičně...
Dantechno Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Doporucil bych ti tyto, ty ti urco pujdou:
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 (upraveno) Doporucil bych ti tyto, ty ti urco pujdou: Já se neptal jak často se musí chodit do solárka a jaký odstín melíru (i když za chvíli budu muset zakrývat šediny) teď letí... Ale je vidět, že se vyznáš v metrosexuálních trendech kolego Upraveno 4. srpna 2009 uživatelem Tada
Dantechno Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Ja bohuzel slunecni bryle nenosim ale pokud bych mohl, byly by to urcite tyto
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Ja bohuzel slunecni bryle nenosim ale pokud bych mohl, byly by to urcite tyto Nojo, ne všichni můžeme mít po čem bažíme
African Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Tak jsem si včera nadělil už pomalu pod stromeček RB3364 Black. Africké slunce se již blíží, hurá,hurá - zároveň fotečka ubytování v Sabí"" Ale kluci v Itálii něják pokulhávaj, vždycky jsem se rozhodoval tak mezi 5 modely a byl jsem v obchodě tak dvě hodiny, tentokrát asi z 20 modelů mi sedli pouze jedny :-( jinak občas i hnus fialovej.
hommer1 Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Oakley a Rudy Project a Scott usa.
Jiřina Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Tak koukám, že brýle tady frčí hlavně RaB. Tak možná jen pro info, tuto značku koupila italská firma LUXOTICA? největší výrobce brýlových obrub na světě. Jinak pod ni patří spousta světoznámých modnich nznaček, takže v tomto oboru je to tak, že ti známí pronajmou své jméno nějakému výrobci, který pro ně potom dělá kolekce. Jo a kdyby něco, klidně se ptejte :-D
redd Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Rudy Project na sport všeho druhu...
lolohh Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Tak koukám, že brýle tady frčí hlavně RaB. Tak možná jen pro info, tuto značku koupila italská firma LUXOTICA? největší výrobce brýlových obrub na světě.... Což tady všichni víme, protože to je v tomto vlákně napsané minimálně šestkrát, jen tak pro info.
Jiřina Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2009 Což tady všichni víme, protože to je v tomto vlákně napsané minimálně šestkrát, jen tak pro info. Přiznávám, nějak jsem to nečetl až tak pečlivě Kaju se a házím popel na hlavu
flyte Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Ja mam dobre skusenosti s Polaroidom (na civilne nosenie) a na sport BBB. Pohravam sa s myslienkou dat si urobit dioptricke slnecne skla do ramu Porsche Design
sibirnaya Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Ja mam dobre skusenosti s Polaroidom (na civilne nosenie) a na sport BBB. Pohravam sa s myslienkou dat si urobit dioptricke slnecne skla do ramu Porsche Design ja sem si chtel do raybanu nechat delat dioptricka skla - 3,75 obe oci, ale nakonec sem to vyresil laserem a su spokojenej jak zelva
Jiřina Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Ja mam dobre skusenosti s Polaroidom (na civilne nosenie) a na sport BBB. Pohravam sa s myslienkou dat si urobit dioptricke slnecne skla do ramu Porsche Design A který jsi vybral? Jinak je to dobrá volba, pracoval jsem poměrně dlouho pro fy. Rodenstock, pod kterou tato značka, alespoň v brýlích patří a nějaké sluneční jsem měl a mám a vřele doporučuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se