African Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Vy kupujete brejle bez vyzkoušení na kedlubně??? Nemam na mysli opakované kupování stejného modelu.Já to zkusil několikrát a vždy všechno špatně, takže brýle už pouze po řádném vyzkoušení, mám asi divnej ksicht :-)
michal.s Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Já to zkusil několikrát a vždy všechno špatně, takže brýle už pouze po řádném vyzkoušení, mám asi divnej ksicht :-)
michal.s Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 To nic, ja mám po úrazu křivý nos. Takže bez vyzkoušení ani prd
Gustaf Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 (upraveno) Kup Oakley Holbrook polarized a prizm skla! Top brejle..!asi jo, doporučuji, ale na kolo nevím.... Holbrooky mám dvoje a kupoval jsem je bez vyzkoušení. Ty brejle snad sednou každému Upraveno 6. srpna 2019 uživatelem Gustaf
Ethant Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Poslední dobou jsem také začal brýle ztrácet a nechtěně ničit, po třech RB (cca desítka v řiti za dva měsíce) jsem objednal noname čínu z alíka cca za kilo pade. V optice jsem si nechal skla proměřit a UV filtrují, polarizace fachá, takže není co řešit.Pane kolego, budte v klidu, mam RB co jsem si kupoval pod obloukem na Šánželýzéé za 179 eur a vubec je nenosim, protoze se trosku o ne bojim...mam je tak 3x do roka, jinak v aute mam dvoje nejake, na kolo jsem koupil v autokelly a k vode nosim bryle co jsem koupil na benzine za vyhodnou cenu 250kc.....Vseobecne jsem se pristihl, ze mam doma casto zbytecne drahe veci a pak pouzivam uplne levne....
efreeti Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2019 Mam to stejne. RB pilotky sem dal zene a koupil si "ty same" s polarizaci na Ali asi za 7usd. Jsou ok a ja mam na parku jestli je rozsednu nebo nekde zapomenu.
sibirnaya Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 ja mam osmery RB, troje Carrery, jedny Persoly a su spokojenej. Do kazdyho auta jedny, v praci jedny, plus doma par navic na stridacku..
African Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Osmery RB, hm. Jenom čtvery sakra, nerad prohrávám :-)
honzyk Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Já mám teda jenom jedny RB ale na fšechno, do auta, do lesa, na kolo, k vodě... zatím žijou po poraděn se zdejším vláknem koupeno tady https://www.edel-optics.cz/RB3183-002-81-od-Ray-Ban.html , i bez vyzkoušení sedly perfektně
laurin Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Pane kolego, budte v klidu, mam RB co jsem si kupoval pod obloukem na Šánželýzéé za 179 eur a vubec je nenosim, protoze se trosku o ne bojim...mam je tak 3x do roka, jinak v aute mam dvoje nejake, na kolo jsem koupil v autokelly a k vode nosim bryle co jsem koupil na benzine za vyhodnou cenu 250kc.....Vseobecne jsem se pristihl, ze mam doma casto zbytecne drahe veci a pak pouzivam uplne levne.... Ja to mam podobne s nozmi - noz za 25k pouzijem tak na rohlik alebo vobec, s nozom do 5k uz robim aj normalne veci naco je urceny.
sibirnaya Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Dolce vita, pitcho vole. Maro, s dovolenim kradu, kopyrajt nekopyrajt, to je genialni
marosh Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2019 Maro, s dovolenim kradu, kopyrajt nekopyrajt, to je genialni Ber, ber.
moco Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2019 Nechce někdo se mnou směnit Oakley Holbrook Prizm Polarized za moje American Optical (stav 99%)?
marosh Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Vyfoť se v těch Carrerách, musíš v tom vypadat, jak superbuzna...
Exiztence Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2019 Ty Versace maj misto nozicek padla ne ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se