Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vy kupujete brejle bez vyzkoušení na kedlubně??? Nemam na mysli opakované kupování stejného modelu.

Já to zkusil několikrát a vždy všechno špatně, takže brýle už pouze po řádném vyzkoušení, mám asi divnej ksicht :-)

Odesláno

Já to zkusil několikrát a vždy všechno špatně, takže brýle už pouze po řádném vyzkoušení, mám asi divnej ksicht :-)

Odesláno (upraveno)

Kup Oakley Holbrook polarized a prizm skla! Top brejle..!

asi jo, doporučuji, ale na kolo nevím....

Holbrooky mám dvoje a kupoval jsem je bez vyzkoušení. Ty brejle snad sednou každému

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Poslední dobou jsem také začal brýle ztrácet a nechtěně ničit, po třech RB (cca desítka v řiti za dva měsíce) jsem objednal noname čínu z alíka cca za kilo pade. V optice jsem si nechal skla proměřit a UV filtrují, polarizace fachá, takže není co řešit.

Pane kolego, budte v klidu, mam RB co jsem si kupoval pod obloukem na Šánželýzéé za 179 eur a vubec je nenosim, protoze se trosku o ne bojim...mam je tak 3x do roka, jinak v aute mam dvoje nejake, na kolo jsem koupil v autokelly a k vode nosim bryle co jsem koupil na benzine za vyhodnou cenu 250kc.....

Vseobecne jsem se pristihl, ze mam doma casto zbytecne drahe veci a pak pouzivam uplne levne....

Odesláno

Mam to stejne. RB pilotky sem dal zene a koupil si "ty same" s polarizaci na Ali asi za 7usd. Jsou ok a ja mam na parku jestli je rozsednu nebo nekde zapomenu.

Odesláno

Pane kolego, budte v klidu, mam RB co jsem si kupoval pod obloukem na Šánželýzéé za 179 eur a vubec je nenosim, protoze se trosku o ne bojim...mam je tak 3x do roka, jinak v aute mam dvoje nejake, na kolo jsem koupil v autokelly a k vode nosim bryle co jsem koupil na benzine za vyhodnou cenu 250kc.....

Vseobecne jsem se pristihl, ze mam doma casto zbytecne drahe veci a pak pouzivam uplne levne....

Ja to mam podobne s nozmi - noz za 25k pouzijem tak na rohlik alebo vobec, s nozom do 5k uz robim aj normalne veci naco je urceny.

Odesláno

Nechce někdo se mnou směnit Oakley Holbrook Prizm Polarized za moje American Optical (stav 99%)?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...