krutor Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Ty stranky moc duvery nebudi. Ale objevil jsem akci na bryle Mont Blanc. Ma nekdo zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 před 5 hodinami, krutor napsal: Ty stranky moc duvery nebudi. Ale objevil jsem akci na bryle Mont Blanc. Ma nekdo zkusenost? Ty stránky jsou úplně v pohodě. Komunikujou bez problémů a na trustpilotu cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 tak jedny brýle jsou na cestě a za druhé co neměli jdou peníze zpět. Tak snad pohoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Včera odeslali ze Španělska a dneska jsou doma... takle to má vypadat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Jsem rad ze moje neduvera byla zbytecna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 před 28 minutami, krutor napsal: Jsem rad ze moje neduvera byla zbytecna. Na trustu mají hodně pozitivních recenzí, takže strach jsem neměl. Komunikace s nima ohledně brýlí co neměli a vrácení peněz taky v pořádku. Teď Teda jestli peníze přijdou ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Tak prišly i peníze...obchod cajk a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Ahojte. Neviete prosím Vás, kde sa dajú zohnat náhradné skla do okuliarov Ray Ban? Okuliate mi spadli na zem a poškriabalo sa mi sklo. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Ebay z Itálie prodejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 1 hodinou, stando napsal: Ahojte. Neviete prosím Vás, kde sa dajú zohnat náhradné skla do okuliarov Ray Ban? Okuliate mi spadli na zem a poškriabalo sa mi sklo. Dakujem Mě taky, ty nové Předchozí model ve skle jsem měl pět let a spadli mi snad stokrát až nakonec tedy řachli taky, ale jinak bez škrábnutí, nové plastovky jednou a už tam mám škrábanec. Takže kup určitě ve skle jestli je ta možnost protože ten plast nestojí za nic jsem zjistil. RB to cpe skoro všude, však je ta cena skoro poloviční, ale mrzí mě to, má oblíbená značka začíná stát za prdlačky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 5 minutami, vaba napsal: Ebay z Itálie prodejce ...nemaš nejaky podrobnejši kontakt, pretoze mam model ANDY a ked to zadam, tak tam mam iba predajcov z US, UK a Australie Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 10 hodinami, Gustaf napsal: Tak prišly i peníze...obchod cajk a doporučuji Hm, že bych tam zkusil také MB jak píše krutor, zabrousit do trochu jiných vod? Ale chtělo by to asi nejdříve zkusit, možná to nechám na letiště. Každopádně ty ceny tam mají solidní. Tento kousek se mi líbí moc, moc.... https://optimaloptic.com/sunglasses/montblanc-established-mb0033s-002.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jj, ceny mě tam přijdou super... možná o malinko lepší než na edel-optic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 před 11 minutami, Gustaf napsal: Jj, ceny mě tam přijdou super... možná o malinko lepší než na edel-optic. No me prekvapilo ze tam pripocitavaji dan a tim padem to s postovnym nevychazi uz tak dobre. Muzu doporucit Eyerim.cz, ja si nakonec zkousim zvyknout na moje raybany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 (upraveno) před 38 minutami, krutor napsal: No me prekvapilo ze tam pripocitavaji dan a tim padem to s postovnym nevychazi uz tak dobre. Muzu doporucit Eyerim.cz, ja si nakonec zkousim zvyknout na moje raybany. Oni to v objednávce přepočítají podle státu. Shopping And handling 230kc. Sakum prdum 2600kc za brejle, co máji na eyerim za 3,8kc HOLBROOK OO9102 9102H0 Upraveno 9. června 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Jo to je slusny rozdil, ale zalezi podle modelu. Mate nekdo zkusenost s upravou nozek? Kamoska dela u optika a napadlo me ze bych je nechal trochu vyrovnat. Mam je kratke a idealni nahradu jsem zatim nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Ještě dotaz, kde kupujete nějaké kvalitnější dětské brýle a případně jaké? Chtěl bych pro dcery 5 a 9 let nějaké pořídit. Cca kolem 500kc za jedny... úplně nechci kupovat ty vystavené v marketech atp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 (upraveno) Koukáme na tyhle Uvex, ale nikde nemůžu najít pro jakej věk jsou určeny https://www.eyerim.cz/uvex-sportstyle-508-9316-100847/?ads_category=S&gclid=CjwKCAjwzruGBhBAEiwAUqMR8Apr8XNqjmxzB7Auaki-UFC9UTLp0-ZgCsDHQA43fvy3EG5BtzLdkBoCzEMQAvD_BwE#sizes Upraveno 20. června 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Tak jsem je vzal pro mladší a pro tu starší tyhle https://www.koloshop.cz/detske-obleceni-bryle-373/Uvex-Sportstyle-511-detske-bryle-Blue-Clear-.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Kolko ma starsia? Tiez zhanam pre moju (8r) nieco na bike, daj vediet ked dojdu, ako sedia, filtre pozeram ze maju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se