Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, moc moc toužím po safírových Eltonech, oslovil jsem proto Davida- financ. Cena mně moc neoslovila, ale pokud nás bude víc, můžeme se dostat na cca 30000kč, což je už mnohem atraktivnější, kdo má zájem pište se, děkuji za pozornost.

• Odpovědi 350
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nápad super, ale cena porad hrozná. Co tam bude za ty prachy za strojek? Zkoušel někdo napasovat do standardního renovacniho pouzdra, jiny strojek než 68? Myslím tím nějaký novější.

Odesláno

Trochu OTP, kalibr 94 má stejné uchycení cifru jako kalibr 68?

Kalibr 68 je klasika ze sportů a 94 měly sporty v úpravě potápěč s datumem na 6, že?

Jen pro zajímavost a upřesnění...

Odesláno
  V 4. 3. 2015 v 15:01, kudrnac napsal:

Kalibr 68 je klasika ze sportů a 94 měly sporty v úpravě potápěč s datumem na 6, že?

To opravdu ne. V některých sportech se vyskytl 64.

Odesláno
  V 4. 3. 2015 v 15:01, kudrnac napsal:

Kalibr 94 je modernější verze kalibru 68, s datumem na "6", pokud se nemýlím je limitka s kalibrem 68-96.

Odesláno

Elton Sport LE 2012 jsou krásné, ale po živém srovnávání  na stole a na ruce ES LE 2012 a Orlíků 38, to u mě vyhrál Orlík. Asi ty Sporty nejsou pro mne úplně eńonúńo, ale chápu Vaše nadšení a tak držím palce. Za 30 táců by to šlo. 

Orlíky 38 jsou pro mne předpokladem  hodinek na všechno, tzv. denní pracant. Už je mám objednané

Odesláno

Super fotky hodinek za 40 tácků s klenutým safírem na stránkách výrobce, Aukro hadr, jen s tím rozdílem, že bejt to na Aukru, tak už se tady řeší, jestli jsou ty indexy domalovaný lakem na nehty, řemínek dole rozleptanej, nebo jenom poblitej... :helpsmilie:

post-14724-0-83071700-1425482138_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 3. 2015 v 15:16, Držák napsal:

Elton Sport LE 2012 jsou krásné, ale po živém srovnávání  na stole a na ruce ES LE 2012 a Orlíků 38, to u mě vyhrál Orlík. Asi ty Sporty nejsou pro mne úplně eńonúńo, ale chápu Vaše nadšení a tak držím palce. Za 30 táců by to šlo. 

Orlíky 38 jsou pro mne předpokladem  hodinek na všechno, tzv. denní pracant. Už je mám objednané

Tak jasně že Orlíky, ale mít oboje je lepší, navíc mně dost trápí na Orlících barva lunety, tu mají zase Eltony o dost hezčí.

Odesláno
  V 4. 3. 2015 v 15:19, JR_2010 napsal:

Super fotky hodinek za 40 tácků s klenutým safírem na stránkách výrobce, Aukro hadr, jen s tím rozdílem, že bejt to na Aukru, tak už se tady řeší, jestli jsou ty indexy domalovaný lakem na nehty, řemínek dole rozleptanej, nebo jenom poblitej... :helpsmilie:

attachicon.gifpost-92-060033300 1331410214.jpg

Tohle je ale foto původních originálů, tam safír určo nebude.

Jinak, tohle vlákno jsem založil pro případné zájemce, další podobné debaty patří spíš do vlákna ES specifikace a pod.

Odesláno
  V 4. 3. 2015 v 15:19, JR_2010 napsal:

attachicon.gifpost-92-060033300 1331410214.jpg

No financovi jsem o těch tzv.  nepřehlednejch malovanejch  fotkách říkal, údajně se pracuje na nápravě webu, máme být překvapeni něčím ve 3D. Akorát mám strach co teď po té změně ve vedení ELTONU, doufám , že se to nezastaví ?

Odesláno
  V 4. 3. 2015 v 15:23, zekon7302 napsal:

Jinak, tohle vlákno jsem založil pro případné zájemce, další podobné debaty patří spíš do vlákna ES specifikace a pod.

OK, mít ještě něco peněz, tak jsou to moje druhé hodinky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...