jankoxxx Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Pro 20 lidí, kterým se budou líbit.ach taak som sa zlakol ze to bude seriovka.. akosi by sa mi to hodilo k americkemu pasakovi 70tych rokov.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) Pouzdro a ciferník z jednoho kusu tvrzeného damestu. Nejpěknější věc co jsem tady dnes viděl.Damestu ? To uz jsou s Konradem kamosi ? Vypada to spis na damascenskou ocel. DAMEST? Upraveno 19. března 2015 uživatelem Alda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Damestu ? To uz jsou s Konradem kamosi ? Vypada to spis na damascenskou ocel.Jasný píšu blbosti, damast to bude ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Dama-něco mě na fotce moc nevzaly, snad to bude naživo lepší. Ale nový 240 ST jsou výborný, ty bych chtěl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Vypadaji zajimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 na řemenu se mi ty 240 asi líbí víc. Cena je taky asi příjemná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Sinn 240 budou dalším přírůstkem do rodinky. Na tahu, přijde mi to nějak víc retro . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 To jo, podle kubsonovy fotky z Instagramu to má krásnou hloubku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Ty 240 ST jsou naprosto dokonaly! Cena ale hadam bude jako obvykle totalne prepalena, jak je u Sinnu posledni dobou zvykem, cest vyjimkam(Sinn 104)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Ty 240 ST jsou naprosto dokonaly! Cena ale hadam bude jako obvykle totalne prepalena, jak je u Sinnu posledni dobou zvykem, cest vyjimkam(Sinn 104)...1350? - viz chronoshop.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 1350? - viz chronoshop.cz to je az nejako podozrivo malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 a sakra, tak to sem v p.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 a sakra, tak to sem v p.... Nejsi sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Jednoznacny favorit z toho vsetkeho je 240 ST. Podla mna nemaju chybu. A ak je cena spravna, nie je o com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Přidal jsem pár fotek 240 St na web, špatné světlo a tak, ale aspoň něco. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Aaach joo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 240 jsou super a cena neni vubec špatná. Na remenu se mi libi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 240ST su skoro skvele, k uplnej dokonalosti im chyba vysvetlenie, naco by mi v praxi bola 60min stupnica na otocnej lunete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 240ST su skoro skvele, k uplnej dokonalosti im chyba vysvetlenie, naco by mi v praxi bola 60min stupnica na otocnej lunete?A napr. na MM ti je na co?? To sou hrozny chytaky todleto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) Furt na ne koukam a menim nazor. Na remenu se mi libi vic, jsou tak vic retro. A k tomu idealne nemecky nazvy dnu. To bude vonco . Upraveno 21. března 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se