Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 263
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

bych si to uměl představit ještě trochu jinak. Místo modrý metly dát modrý sunburst a pohrát si se stříbrnou místo bílý. 

Diplomaty jde udělat v různých variantách, klidně bikolor, nebo žlutý cifr

post-13546-0-08432600-1450547993_thumb.jpg

post-13546-0-49649700-1450548025_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Ripe... Prim polo, skoro, ala Diplomat je na prvních dvou fotkách. S chromovaným pouzdrem a druhá docela zajímavá varianta ciferníku ve zlaceném pouzdře.

Eleganty na poslední fotce se s černým ciferníkem dělaly, ale tuším, že pouze tyhle dvě varianty.

Myslím že mám eleganty s černým cifrem ve třech variantách.:-) Upraveno uživatelem long
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Omlouvám se za blbej příspěvek,měl jsem za to,že černý Diplomatky se vyráběly souběžně s bílýma,s Incablocem a myslel jsem,že těch černých bylo vyrobených míň,nebo nějaká limitovaná série,že jsou dneska dražší než ty bílý.Chtěl bych poprosit,jestli by mě někdo neuvedl do obrazu,jak to tenkrát bylo.Díky.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dobrý den,

Mám hodinky Prim Diplomat, které bych chtěl renovovat v Eltonu. Bohužel pouzdro mých hodinek má nožičky vydřené od kovového tahu - dle paní z Eltonu je to pouzdro nutné vyměnit. Nové pouzdro je ovšem velmi drahé a posunulo by celou renovaci na částku kterou nejsem ochoten dát. Napadlo mě tedy, že se zeptám zde někdo nemáte pouzdro pro Diplomaty se zachovalými nožičkami k prodeji. Můžete někdo nabídnout pěkné pouzdro na Diplomaty?

Děkuji,

Petr

Odesláno

Omlouvám se za blbej příspěvek,měl jsem za to,že černý Diplomatky se vyráběly souběžně s bílýma,s Incablocem a myslel jsem,že těch černých bylo vyrobených míň,nebo nějaká limitovaná série,že jsou dneska dražší než ty bílý.Chtěl bych poprosit,jestli by mě někdo neuvedl do obrazu,jak to tenkrát bylo.Díky.

Černý diplomaty se souběžně nedělaly. Nikdy. Je to až současná záležitost. Ciferník se dá běžně v Eltonu koupit

Dobrý den,

Mám hodinky Prim Diplomat, které bych chtěl renovovat v Eltonu. Bohužel pouzdro mých hodinek má nožičky vydřené od kovového tahu - dle paní z Eltonu je to pouzdro nutné vyměnit. Nové pouzdro je ovšem velmi drahé a posunulo by celou renovaci na částku kterou nejsem ochoten dát. Napadlo mě tedy, že se zeptám zde někdo nemáte pouzdro pro Diplomaty se zachovalými nožičkami k prodeji. Můžete někdo nabídnout pěkné pouzdro na Diplomaty?

Děkuji,

Petr

zkus prodejní sekci, dá se tam dát inzerát

Odesláno

Diplomat bych taky bral, ale už nechci jiné než nerez pouzdro a dát takovou palbu za renovaci, která je opět jen chromované pouzdro nepřipadá v úvahu.

Máte někdo vysvětlení proč Elton nedělá tato pouzdra v nerezu?

Odesláno

Koupit nerezové pouzdro u renovace asi nebude problém, když budeš ochotej za něj zaplatit. Nebo si to zjišťoval a není to možné? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...